Καστοριά

ΝΟΔΕ Καστοριάς προς τοπικό ΣΥΡΙΖΑ: Φύγετε το συντομότερο μαζί με την ανίκανη κυβέρνησή σας…

Με απογοήτευση διαβάσαμε την ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς η οποία αποδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο την καθεστωτική οπτική των πραγμάτων που έχουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα. Από τη βάση του μέχρι την κορυφή. Αδυνατούν να κατανοήσουν τη διαφορά της πολιτικής από τη μικροπολιτική. Το τοπικό θέμα από το εθνικό θέμα. Αδυνατούν να αποδεχτούν τα λάθη τους ρίχνοντας την μπάλα στην εξέδρα. Η έννοια αυτοκριτική είναι άγνωστη για αυτούς. Αδυνατούν να κατανοήσουν ότι άλλο είναι η χάραξη εθνικής πολιτικής μέσα στο Κοινοβούλιο, όπου κυριαρχεί ο έντονος διάλογος, η ιδεολογική πάλη, η μάχη των επιχειρημάτων κι άλλο είναι η διεκδίκηση και η εξεύρεση λύσης σε ένα τοπικό μας ζήτημα, όπου επιβάλλεται να κυριαρχεί η νηφαλιότητα, η σύνθεση και η χάραξη κοινής γραμμής διεκδίκησης.

Τα προβλήματα του τόπου μας είναι κοινά. Κάποια χρονίζοντα. Ουδείς χαίρει για αυτά. Λάθη έχουμε κάνει όλοι μας. Θα μείνουμε όμως σε αυτά ή θα προσπαθήσουμε από κοινού να πάμε ένα βήμα μπροστά βελτιώνοντας ή τουλάχιστον μη δυσχεραίνοντας τις συνθήκες διαβίωσης των συμπολιτών μας;

Η υπόθεση των διοδίων αποτελούσε πεδίον δόξης λαμπρόν για να αποδείξουμε ότι υπάρχει κοινός τόπος συνεννόησης, ώστε να αποδείξουμε και στους συμπολίτες ότι κάτι επιτέλους έχει αλλάξει. Ότι δε ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα. Δυστυχώς όμως ο γυάλινος κόσμος μέσα στον οποίο κάποιοι ζουν, τους έχει δημιουργήσει μια εικονική πραγματικότητα, τα δεσμά της οποίας αδυνατούν ή δε θέλουν να σπάσουν. Είναι τυχαίο ότι σύσσωμη η πολιτική ηγεσία και η τοπική αυτοδιοίκηση καταδικάζουν τη λειτουργία των διοδίων;

Κύριοι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ επανέλθετε στη ζοφερή πραγματικότητα που μας έχετε επιβάλει να ζούμε. Αφήστε τις βαλίτσες για τα διαστημικά ταξίδια που προγραμματίζετε. Κάντε την ύστατη προσπάθειά σας για το καλό του τόπου. Μη ξεχνάτε ότι εάν δεν μπορείτε…υπάρχει και η παραίτηση. Φύγετε το συντομότερο μαζί με την ανίκανη κυβέρνησή σας.

Υ.Γ1.: Μετά την ανακάλυψη της Αμερικής από τον ΣΥΡΙΖΑ, την πραγματοποίηση ουκ ολίγων ταξιδιών του πρωθυπουργού και των υπουργών του σε αυτήν, την προσπάθεια επίδειξης καλής διαγωγής στον απερχόμενο πλανητάρχη με την προσπάθεια επιβολής των greeklish ως επίσημη γλώσσα της χώρας από τα πλέον επίσημα χείλη, ξαφνικά ανακαλύψατε και την διαστημική υπηρεσία του κράτους. Σίγουρα διότι δε θα είχατε πού αλλού να βολέψετε κάποιον ημέτερο κι όχι για τους πραγματικούς σκοπούς για τους οποίους υπάρχει.

Υ.Γ.2: Μια και κόπτεστε για τη νομιμότητα των δανείων των κομμάτων σας καλούμε να διαβάσετε το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής και στη συνέχεια ξανασυζητάμε. Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί.

 

περισσότερα
Back to top button