ΕλλάδαΚαστοριά

Λορέτα Τόσκα: Μια bartender που ετοιμάζεται να μαγέψει με αισιοδοξία τον κόσμο (συνέντευξη – βίντεο)

Η Λορέτα Τόσκα είναι νέα, όμορφη και βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια πίσω από τις μπάρες φτιάχνοντας μοναδικά cocktails! Έχει δώσει την προσωπική της σφραγίδα στο Silver Lining, ένα cocktail με το οποίο ετοιμάζεται να κατακτήσει την κορυφή στο διαγωνισμό του Bacardi. Πάμε να τη γνωρίσουμε!

Βρίσκεσαι σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο. Πώς σε έχουν αντιμετωπίσει μέχρι τώρα;

Σίγουρα το να δουλεύεις σε έναν κλάδο που οι συνάδελφοι σου είναι σχεδόν αποκλειστικά άνδρες δεν είναι κάτι εύκολο, όμως όποιος εργάζεται σκληρά, είτε άνδρας είναι, είτε γυναίκα, πάντοτε στο τέλος ανταμείβεται με τον σεβασμό των συναδέλφων του.

«Silver lining»: μια αισιόδοξη ονομασία για το cocktail που ετοιμάζεις. Μίλησε μας για τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό του Bacardi.

Το Silver Lining είναι η στάση ζωής μου, με την οποία πορεύομαι και στην δουλειά μου. Επιδιώκω πάντοτε να δίνω σημασία στα θετικά σε ό,τι βιώνω. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο προκαλώ τον εαυτό με τη συμμετοχή μου σε έναν τόσο απαιτητικό διαγωνισμό όπως είναι το Bacardi Legacy. Διότι μετά από τόσους μήνες σκληρής δουλείας, αν δεν έρθει η διάκριση θέλω να μην ξεχνώ όλα τα άλλα θετικά που έχω κερδίσει μέσα από αυτό το ταξίδι.

Ως απόφοιτη Δημοσίων Σχέσεων, πώς προσέγγισες την καμπάνια προώθησης του Silver Lining;

Οι σπουδές μου στις Δημόσιες Σχέσεις έχουν να κάνουν ακριβώς με αυτό το αντικείμενο, με τη σύλληψη και την οργάνωση, δηλαδή, μιας επικοινωνιακής καμπάνιας, κάτι που με βοηθάει πολύ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του διαγωνισμού. Έκανα το Silver Lining, την θετική πλευρά της ζωής, το μήνυμα της καμπανιάς μου γιατί πιστεύω πως για τον κάθε ένα σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη μπορεί να έχει μια μοναδική σημασία για τον ίδιο ξεχωριστά. Βάσει της θεωρίας των Δημοσίων Σχέσεων, αυτό είναι πολύ σημαντικό για μία καμπάνια που φιλοδοξεί να γίνει παγκόσμια.

Εσύ πώς ορίζεις την αισιοδοξία στην καθημερινότητα σου;

Η αισιοδοξία στην καθημερινότητα μου, είναι ντυμένη με μικρές όμορφες στιγμές μου με βοηθούν να συνεχίζω. Τη δύναμη για να συνεχίσεις μπορεί επίσης πέρα από στιγμές να στη δίνει και ένα αγαπημένο πρόσωπο. Για τον καθένα υπάρχει ένα μοναδικό Silver Lining.

Ποια είναι η ρουτίνα μιας bartender;

Αυτό ακριβώς είναι η μαγεία της δουλείας μας, πως δεν έχει ρουτίνα.

*Ευχαριστούμε το Ernest Hebrard​ και τον Αναστάση Βιζυηνό για τη φιλοξενία!

Δείτε τη συνταγή του cocktail της Λορέτα μέσα από ένα νοσταλγικό βίντεο:

 

melisoula.gr

περισσότερα
Back to top button