Κόσμος

Τρομερό εξώφυλλο του New Yorker για τον Τραμπ

Ηχηρό μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ για τις αποφάσεις που έλαβε μόλις κατά τις πρώτες εβδομάδες που βρίσκεται στην αμερικανική προεδρία στέλνει με εξώφυλλό του το περιοδικό New Yorker.

Όπως θα δείτε, στο εξώφυλλο απεικονίζεται η δάδα του αγάλματος της Ελευθερίας να έχει μόλις σβήσει και μια λεπτή στήλη καπνού να αναδύεται πλέον στην θέση της φλόγας της ελευθερίας.

Όπως τονίζει ο ίδιος ο New Yorker στο editorial του «κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, το πρωτοσέλιδο των τευχών στις 13 και 20 Φεβρουαρίου, που είναι επετειακά τεύχη μιας και κλείνουμε 92 χρόνια, θα είχαν μια έκδοση της κλασσικής εικόνας της Rea Irvin με τον δανδή με το μονόκλ Eustace Tilley.

Φέτος ως απάντηση στις αρχικές εβδομάδες της διακυβέρνησης Τραμπ και ειδικά το διάταγμα για την μετανάστευση, παρουσιάζουμε την σκοτεινή εντυπωσιακή εικόνα του John W. Tomac με τον τίτλο “Το σβήσιμο της Ελευθερίας”. Συνηθιζόταν το άγαλμα της Ελευθερίας και ο λαμπρή δάδα της να είναι ένα θέαμα καλωσορίσματος για τους μετανάστες. Την ίδια στιγμή ήταν το σύμβολο των αξιών της Αμερικής», δήλωσε ο Tomac.

«Τώρα φαίνεται πως σβήνουμε το φως» πρόσθεσε με νόημα.

koutipandoras.gr
περισσότερα

2 Comments

  1. Το ονειρό της καπιταλιστικής παγκοσμοιοποίησης είναι η παντελως ελευθερη μετακίνηση κεφαλαίων, αγαθών, και ανθρώπων, σε ένα κόσμο οπου οι εταιρίες θα είναι δυνατότερες απο τα κράτη. Οι πρώτες μέρες του Τραμπ στην εξουσία δείχνουν να αντιτίθεται στις επιδιώξεις αυτου του παγκοσμοιοποιημένου συστήματος το οποίο επιτείθεται όπως ξέρει, με προπαγάνδα και συχνες επικλήσεις στο συναισθημα και όχι στην λογική .

  2. Το περιοδικό Νew Yorker και η εφημερίδα New York Times είναι πανούργοι στην διαστρεβλώσει της αλήθειας. Την πρώτη κιόλας ημέρα που πήγε ο Trump στο Oval Office του Λευκού οίκου, ένας reporter του Times ανακοίνωσε ότι ο Trump μετέφερε το άγαλμα του Mιke Luther king ,ενώ το άγαλμα το έβλεπε όλος ο κόσμος ότι ήταν στην θέση του Ως αναφορά το μεταναστευτικό ο Trump δεν απέκλισε κανέναν μετανάστη όταν εισέρχεται νόμιμα στην χώρα. Πλην της 7 χώρες με προσωρινό περιορισμό τριών μηνών . Αλώστε και ο Οbama της είχε κήρυξε αυτές της χώρες άκρων επικίνδυνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button