ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Άνω κάτω στη Γενική Συνέλευση του ΝΟΚ – Συγγνώμη Φλώρου, παραίτηση Κολλήγα

Θα ήθελα να ξεκινήσω αυτό το μήνυμα ζητώντας την ειλικρινή μου συγνώμη από όλα τα μέλη του Δ.Σ. αρχικά και από όλα τα μέλη του ΝΟΚ στη συνέχεια, που παρευρίσκονταν στην σημερινή Γενική Συνέλευση.
Κάνοντας τον απολογισμό της συνάντησης, θεωρώ ότι ο τρόπος που χειρίστηκα την κατάσταση ήταν τουλάχιστον λανθασμένος και κανένα σκοπό δεν είχε να προσβάλει ή να μειώσει την συμμετοχή των μελών/ γονέων που θέλησαν να ενταχθούν ενεργά στην διοίκηση του ΝΟΚ.
Για τον λόγο αυτό ζητώ την παραίτηση όλων των μελών του Δ.Σ. με μόνο σκοπό να επαναληφθεί η διαδικασία των εκλογών, ζητώντας από όλα τα μέλη να μη μείνουν στην σημερινή άτυχη βραδιά αλλά, αν το ενδιαφέρον τους είναι πραγματικό, να επαναλάβουν την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και θα έχουν την πλήρη στήριξη μου.
Ζητώ και πάλι συγνώμη.
Με εκτίμηση
Φλώρος Κωνσταντίνος

 

Παραίτηση Χρυσούλας Κολλήγα

Αγαπητά μέλη του Δ.Σ. του ΝΟΚ,

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης και κάνοντας έναν απολογισμό της βραδιάς, νιώθω την ανάγκη να παραιτηθώ, γιατί καταρχήν λειτούργησα με τρόπο διαφορετικό από ότι ορίζει η συνείδηση μου και κατά δεύτερον επειδή στη ζωή μου έχουν ιδιαίτερη σημασία η αξιοπρέπεια μου και να κοιτώ τους ανθρώπους στα μάτια, δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι μέλος σε ένα Δ.Σ. που δεν έχει την αποδοχή των μελών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Με εκτίμηση
Κολλήγα Χρυσούλα

 

περισσότερα
Back to top button