Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Δήμος Καστοριάς: Εκταφές στο Κοιμητήριο

Το Γραφείο Κοιμητηρίων του Δήμου Καστοριάς σας ενημερώνει ότι λόγω έλλειψης χώρου για την ταφή των θανόντων, στο Δημοτικό Κοιμητήριο του Ιερού Ναού ενορίας των Αγίων Πάντων Καστοριάς και σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό λειτουργίας του, καλεί τους συγγενείς των ενταφιασμένων, που διατηρούν τάφο με χρονολογία ταφής μέχρι και το έτος 1997, να μεριμνήσουν με την επιμέλεια της αρμόδιας Υπηρεσίας του Δήμου, για την εκταφή, ανακομιδή των οστών των συγγενών τους και την τοποθέτησή τους στο Δημοτικό οστεοφυλάκιο εντός δύο μηνών από την δημοσίευση αυτή δωρεάν με βάση την απόφαση 358/16 του Δ.Σ. του Δήμου Καστοριάς.

Σε διαφορετική περίπτωση, μη ανταπόκρισης ή μη εύρεσης συγγενών, η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου, θα προβεί υπηρεσιακά με μέριμνά της, στη εκταφή και εναπόθεση των οστών στο χωνευτήρι που βρίσκεται στο χώρο του κοιμητηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνο 2467351620 κ. Ευγενία Πισμίρη& 2467351623 κ. Βάϊα Αναστασοπούλου & 6984666087 κ. Μαλαματή Αντωνίου αρμόδια Αντιδήμαρχος.

περισσότερα
Back to top button