Ελλάδα

7 τύποι που συναντάς στα μπουζούκια της επαρχίας (εικονες)

Μπουζούκια, αυτή η μάστιγα. Ακόμη και δεν τα γουστάρεις ούτε λίγο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα έχεις επισκεφτεί έστω μία φορά. Αυτές είναι οι εύκολες σκέψεις όμως και εδώ είμαστε για τα δύσκολα.

Εδώ θα σκιαγραφήσουμε έναν έναν τους 7 τύπους που συναντάς στα μπουζούκια της επαρχίας. Γιατί οκ, δεδομένο είναι ότι έχεις περάσει “καλά” σε αυτά της Αθήνας, αλλά τη φάση στα μπουζούκια την ορίζει η επαρχία. Τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ και επιδοτήσεων (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά) δεν πήγαν χαμένα σε αυτή τη χώρα διάολε!

Για τσέκαρε…

Ο Ακύριος έφτασε στη μπουζουκλερί τελείως στο άκυρο όπως υποδηλώνει και το όνομά του. Δεν έχει ιδέα από σκυλάδικο και όπως είναι λογικό το ντύσιμό του δεν κολλάει ούτε στο ελάχιστο με την περίσταση. Συνήθως είναι είτε μεταλάς είτε χιπχοπάς τον οποίο και φιλοξενούν οι φίλοι του. Βγαίνουν από το σπίτι στις 3 το χάραμα οπότε μόνο τα μπουζούκια είναι ανοιχτά και πηγαίνουν στο σκυλάδικο με τον Ακύριο να πιστεύει ότι θα βρει γκόμενα. Φυσικά αυτό δε θα συμβεί και θα το καταλάβεις από τις φωτογραφίες που θα δεις την άλλη μέρα στο facebook. Ναι, ο Ακύριος θα ξεχωρίζει από το πόσο άκυρα είναι ντυμένος.

Ο Boss όπως κατάλαβες είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Χοντρός, ολίγον καράφλας, μεγαλοπαράγοντας της περιοχής και χορηγός στη φανέλα της ομάδας της κωμόπολης. Καπνίζει μόνο πούρα, χουφτώνει τις λουλουδούδες και κουβαλάει μαζί τον γιο του από τα 16, για να δει πώς βγαίνει το μεροκάμματο. Πηγαίνει πάντα και κατσικώνεται στο πρώτο τραπέζι που κάθεται ο Πρόεδρας (θα δεις παρακάτω) με την παράνομη και σχολιάζουν τα μπούτια της τραγουδίστριας. Συνήθως δεν ακούει καλά και γι’ αυτό είτε του πεις ότι δολοφόνησες τη μάνα του είτε του πεις ανέκδοτο του Σεφερλή, αυτός θα γελάει με πιο χαζό ύφος κι από τον Αρναούτογλου.

Διαβάστε την συνέχεια στο provocateur.gr

περισσότερα
Back to top button