ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριάΚόσμοςτελευταίες ειδήσεις

Η φαντασμαγορική εκδήλωση του ΣΕΓ στη Μόσχα (φωτογραφίες)

Την Παρασκευή 27/1 ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών διοργάνωσε μια φαντασμαγορική επίδειξη παρουσίασης και προβολής της Fur Excellence in Athens, International Fur Fair 2017 στη Μόσχα.

Η επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στον πλέον κεντρικό και ιστορικό ξενοδοχείο της Μόσχας «Metropol” στην Κόκκινη Πλατεία συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον από επιχειρηματίες που κατέκλυσαν το χώρο.

Οι δημιουργίες που παρουσιάσθηκαν ήταν η καλύτερη διαφήμιση για τις ελληνικές επιχειρήσεις και ειδικά για αυτές που συμμετέχουν στη Fur Excellence in Athens 2017, όπως τονίσθηκε από όσους συμμετείχαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση. Με την ενέργεια αυτή ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών προσέφερε τη δυνατότητα στους εκθέτες και χορηγούς να προβληθούν σε πολύ μεγάλο και ειδικό κοινό.

Οι εκδηλώσεις αυτές θα συνεχισθούν μεγιστοποιώντας τα οφέλη για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην  Fur Excellence in Athens 2017,International Fur Fair καθώς οι έμποροι και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που παρακολούθησαν την εκδήλωση δήλωσαν ότι θα την επισκεφθούν. 

Για Το Διοικητικό Συμβούλιο

      Ο Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας

Σαλαγιάννης Κωνσταντίνος            Χατζησυμεωνίδης Γεώργιος

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button