Ελλάδα

Λήστεψαν τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο

Θύμα ληστείας έπεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης χθες το απόγευμα. Ο ηθοποιός που εμφανίζεται στο θέατρο Μουσούρη, με τον Μπέζο και τον Αυγουστίδη  στην παράσταση «Αμερικανικός βούβαλος», έμεινε έκπληκτος όταν μετά το τέλος της απογευματινής παράστασης επέστρεψε στο καμαρίνι του και βρήκε την πόρτα ανοιχτή. Αμέσως κοίταξε την τσάντα του που είχε στην καρέκλα και περιείχε το πορτοφόλι του.

 Δυστυχώς είχε κάνει φτερά όπως και το κινητό του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο  δράστης μπήκε από τη πίσω πόρτα ενώ όλοι οι ηθοποιοί βρίσκονταν στην σκηνή και δεν υπήρχε κανείς στον χώρο που βρίσκονται τα καμαρίνια. Μάλιστα   πήραν το κινητό και από τον Ορφέα Αυγουστίδη.
Όταν αντιλήφθηκαν τι συνέβη πήραν τηλέφωνο  την αστυνομία όπου και κατέφθασε στο θέατρο.  Αφού έγινε η απαραίτητη έρευνα στα καμαρίνια, αποχώρησαν και συνεχίζουν να αναζητούν τον δράστη.  Οι ηθοποιοί ψύχραιμοι, δεν θέλησαν να κάνουν τον κόσμο να καταλάβει τι έγινε καθώς είχαν και βραδινή παράσταση.
Μάλιστα επειδή από το ξεκίνημα τους είναι sold out, έλεγαν χαριτολογώντας πως τους μάτιασαν, αφού η αλήθεια είναι πως πολλά θέατρα υπάρχουν αλλά δεν πάνε όλα καλά. Τέλος το πορτοφόλι του Φιλιππίδη δεν είχε πολλά χρήματα αλλά κάποια σημαντικά έγγραφα.

blogs.gossip-tv.gr

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button