Καστοριά

Σε έναν μήνα μετακομίζει η Εφορία – Οι όροι της σύμβασης (ρεπορτάζ)

Την ώρα που στην Καστοριά έχει φουντώσει η συζήτηση για τη στέγαση των Δημοσίων Υπηρεσιών σε δημόσια κτίρια, έφτασε η ώρα της μετακόμισης για την Δ.Ο.Υ. Καστοριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του antennes.gr η μετακόμιση της Εφορίας στο κτήριο Παναγιωτίδη θα γίνει στις αρχές Μαρτίου, αφού υπάρχει δέσμευση από τους ιδιοκτήτες ότι το κτίριο θα είναι έτοιμο μετά τις επισκευές του την 1η Μαρτίου.

Για την μετακόμιση του τεράστιου αρχειακού υλικού, αλλά και του εξοπλισμού της Δ.Ο.Υ. θα χρειαστούν δύο τουλάχιστον εργάσιμες μέρες, κατά τις οποίες η Δ.Ο.Υ. θα παραμείνει κλειστή.

Σε λίγες μέρες υπογράφονται και τα οριστικά συμβόλαια με τον κ. Παναγιωτίδη, στα οποία θα υπάρχει όρος ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει νέα μεταφορά της Δ.Ο.Υ. (χωρίς αποζημίωση του κ. Παναγιωτίδη) αν βρεθεί διαθέσιμο Δημόσιο Κτίριο.

Σε αυτή την περίπτωση η ζημιά για τον κ. Παναγιωτίδη θα είναι μεγάλη, αφού έχουν δαπανηθεί από τον ίδιο 300.000 ευρώ για να ανακαινιστούν οι χώροι, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ζήτησε η Δ.Ο.Υ.

Η διάρκεια της εκμίσθωσης θα είναι δωδεκαετής, ενώ το μηνιαίο μίσθωμα ανέρχεται στις 6.700 ευρώ.

antennes.gr

 

περισσότερα
Back to top button