ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Μπάσκετ – Γυναίκες: Α.Σ. Άργος Ορεστικό – Αίαντας Αμυνταίου 69-46 (ρεπορτάζ – βαθμολογία – φωτογραφίες)

Την πρώτη της νίκη, για την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ, πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Άργους Ορεστικού, όπου έπειτα από την εντόςέδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Κεραυνό Αγ. Γεωργίου, επικράτησε της πολύ νεανικής ομάδας του Αμυνταίου με σκορ 69-46.  Σε ένα ματς που δεν επιδέχεται ιδιαίτερη κριτική, η «παρέα» των κοριτσιών του Άργους πήρε προβάδισμα από το ξεκίνημα με την αντίπαλη ομάδα να μην καταφέρνει να αντιδράει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες, παρά την αδράνεια στην άμυνα και τα αβίαστα λάθη στο τρίτο δεκάλεπτο,  να φτάνουν σε μια άνετη νίκη.

Το μεγάλο κέρδος για την ομάδα του Άργους βέβαια, ήταν η συμμετοχή δύο κοριτσιών από τις ακαδημίες του συλλόγου (Σαρρή Μυρσίνη και Σιδηροπούλου Ελένη) που έδωσαν το πρώτο τους επίσημο ματς , αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων, με πολλές υποσχέσεις και για το μέλλον!

Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα του Άργους αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας αναμέτρηση τον Λασσάνη.

Διαιτητές: Πανταζής- Μαρινέλης

Δεκάλεπτα: 21-05, 30-10, 55-31, 69-46

Φύλλο Αγώνος:

Α.Σ. Άργος Ορεστικό: (Γεωργοπούλου – Καραγεωργίου) : Μουτζίκη Α. 2, Καραγεωργίου Β. 9, Κιτσίρη Μ. 4, Καραγεωργίου Μ. 8, Σαρρή Μ. 2, Τερζοπούλου Ε., Πατσιαρίκα Δ. 2, Βελλίδου Μ. Παπακωνσταντίνου Α. 6, Αντωνιάδου Κ. 25, Σιδηροπούλου Ε. , Γεωργοπούλου Π. 11 (2).

Βαθμολογία:

  1. Απόλλων Πτολεμαΐδας 8
  2. Κεραυνός Αγ. Γεωργίου 7
  3. ΓΣΚ Λασσάνης 6
  4. ΑΣ. Άργος Ορεστικό 6
  5. ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας 5
  6. Αίαντας Αμυνταίου 4

Επόμενη αγωνιστική (29/01):

Αίαντας Αμυνταίου -ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας 0-20.

Απόλλων Πτ. -Κεραυνός  Αγ. Γεωργίου

ΓΣΚ Λασσάνης- ΑΣ. Άργος Ορεστικό

περισσότερα
Back to top button