Κόσμος

Δείτε πως μετέτρεψε ένας συνταξιούχος μαθηματικός, ένα σπίτι του 1830 (εικόνες)

1Τι συμβαίνει όταν ένας συνταξιούχος μαθηματικός αποφασίζει να ανακαινίσει ένα παλιό σπίτι του 1830 ; Ο Redditor «srirachaforeverthing» αποφάσισε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες και να μας δείξει πως άλλαξε το νέο του σπίτι μέσα στο δάσος ο μαθηματικός.

Αυτή είναι η αρχική φωτογραφία του σπιτιού. Όπως μπορείτε να δείτε δεν έχει και πολλά πράγματα. Είναι ένα κατεστραμμένο σπίτι.

Για την ολοκλήρωση του σπιτιού χρειάστηκαν 10 ολόκληρα χρόνια.

Ρίξτε μια ματιά στο εσωτερικό…

Εδώ είναι η κατασκευή του τζακιού…

Για τις κρύες νύχτες του χειμώνα…

Μια ακτίνα φυσικού φωτός.

Το εσωτερικό είναι άνετο,φιλόξενο και ζεστό.

Είναι εντυπωσιακό να βλέπουμε οτι αυτό το σπίτι έχει μια δεύτερη ζωή μετα απο δύο αιώνες.

apisteuta.com

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button