Κόσμος

H «Aγία Οικογένεια» του Ντόναλντ Τραμπ – Ποιοί είναι (εικονες)

Μια νέα οικογένεια, η οικογένεια Τραμπ πήρε τη θέση των Ομπάμα. Μια οικογένεια με πολλά παιδιά… πολλά μοντέλα και πολλές πρώην! Θα απασχολήσει τα επόμενα χρόνια την πολιτική ζωή των ΗΠΑ και θα πλαισιώσει τον πιο αμφιλεγόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, τον εκκεντρικό εκατομμυριούχο που προκάλεσε σοκ και δέος με τη νίκη του.

Μελάνια Τραμπ, 46 ετών

Η  φιλόδοξη αυτή μετανάστρια που έγινε η τρίτη κυρία Τραμπ, θα είναι η πρώτη αλλοδαπή Πρώτη Κυρία της Αμερικής μετά το 1820. Η προηγούμενη Πρώτη Κυρία με ξένη καταγωγή ήταν η Λουίζα Άνταμς, σύζυγος του προέδρου Τζον Κουίνσι Άνταμς (1825-1829), που είχε γεννηθεί στη Βρετανία.  Η ζωή της Μελάνια Τράμπ, της συζύγου του Τραμπ, θυμίζει παραμύθι. Ξεκίνησε ως μοντέλο από τη Σλοβενία και έφτασε να παντρευτεί τον πάμπλουτο επιχειρηματία Ντόναλντ Τράμπ, το 2005 με τον οποίο απέκτησε ένα γιο. Η 45χρονη Μελάνια γεννήθηκε στην πόλη Sevnica της Σλοβενίας, στην πρώην Γιουγκοσλαβία, κόρη του Βίκτωρ, ενός πωλητή αυτοκινήτων και της Αμάλια, μιας κλωστουφάντριας. Μπήκε στο χώρο του μόντελιγκ μόλις σε ηλικία πέντε ετών. Αργότερα, σπούδασε σχεδιασμό και αρχιτεκτονική στην Λιουμπλιάνα. Στα 18 της υπέγραψε με ένα πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο. Συμμετείχε σε διαφημιστικές καμπάνιες, έγινε εξώφυλλο σε διάσημα περιοδικά, (όπως στη Vogue) και συνεργάστηκε με διάσημους φωτογράφους (Patrick Demarchelier, Helmut Newton, Mario Testino). Το 1996, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και δύο χρόνια αργότερα, το 1998 γνώρισε σε ένα πάρτι τον 24χρόνια μεγαλύτερό της Ντόναλντ Τραμπ. Το ζευγάρι θα γιορτάζει τα 12 χρόνια γάμου στις 22 Ιανουαρίου, δύο μέρες μετά την ορκωμοσία. Η ίδια έχει πει ότι θα είναι μια παραδοσιακή Πρώτη Κυρία, όπως η Μπέτι Φόρντ ή η Τζάκι Κένεντι. Στόχος της είναι ο αγώνας κατά του μπούλινγκ και της κακοποίησης. Θα παραμείνει στη Νέα Υόρκη έως το τέλος του έτους με τον 10χρονο γιο της Μπάρον για να τελειώσει το σχολείο. Ολοι θεωρούν ότι ο ρόλος της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ θα είναι σχετικά περιορισμένος και ότι η Μελάνια θα λάμψει… αλλά στην σκιά της κόρης του Τραμπ, Ιβάνκα.

Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, 39 ετών

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ είναι πατέρας πέντε παιδιών με την σύζυγό του Βανέσα Κέι Χέιντον, πρώην μοντέλο. Ο υιός Τραμπ έχει οριστεί επικεφαλής του Trump Organization την οικογενειακή αυτοκρατορία με τον αδελφό του Ερικ. Ο Jr δεν αναμένεται να αναλάβει πολιτικό ρόλο καθώς ηγείται των επιχειρήσεων. Ο ίδιος έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις δηλώσεις του αλλά και για το γεγονός ότι δέχτηκε να του κάνει συνέντευξη ένας λευκός εθνικιστής. Είναι κυνηγός και έχει εμφανιστεί πολλές φορές με τα θηράματα-τρόπαια…

Ερικ Τραμπ, 33 ετών

Είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος γιος του Τραμπ που επίσης έχει εμφανιστεί στο The Apprentice. Eίναι παντρεμένος με την Λάρα Τραμπ, γεννημένη ως Γουνάσκα, γυμνάστρια και τηλεπερσόνα. Μαζί με τον αδελφό του Ερικ θα ηγηθεί της αυτοκρατορίας Τραμπ και δεν αναμένεται να εμπλακεί στην πολιτική. Ο Ερικ Τραμπ είναι επικεφαλής ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος για την καταπολέμηση του καρκίνου. Οπως και ο αδελφός του, είναι ένας κυνηγός μεγάλων θηραμάτων

Ιβάνκα Τραμπ, 35 ετών

Η μεγαλύτερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ και της Ιβάνα. Η Ιβάνκα ασπάστηκε τον ιουδαϊσμό για να παντρευτεί τον Τζάρεντ Κούσνερ με τον οποίο έχει τρί παιδιά. Είναι πανέμορφη και πάμπλουτη Εχει αναλογίες μοντέλου, έχει ύψος 1,80 μ. και είναι επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας. Οταν ήταν μικρή, η Ιβάνκα ήταν μοντέλο, όπως και η μητέρα της, Ιβάνα. Ο διάσημος μπαμπάς της, Ντόναλντ, την προόριζε για κληρονόμο της «αυτοκρατορίας» του. Και φαίνεται ότι είχε δίκιο, αφού σήμερα η Ιβάνκα συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της αντιπροέδρου του επιχειρηματικού κολοσσού του Τραμπ, της επιχειρηματία μόδας και της μητέρας 3 παιδιών. Η ίδια παρά το γεγονός ότι το διαψεύδει πιστεύεται ότι θα λειτουργεί ως Πρώτη Κυρία Η Ιβάνκα το έχει αρνηθεί σε δηλώσεις στο ABC αν όμως αναλογιστεί κανείς τον ρόλο της στην προεκλογική εκστρατεία αλλά και την αδυναμία που της έχει ο πατέρας της εύκολα κατανοεί ότι η Ιβάνκα θα είναι η σκιώδης Πρώτη Κυρία.

Τζάρεντ Κούσνερ, 36 ετών

Ο άνδρας που παντρεύτηκε την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, βρίσκεται ανάμεσα στους λίγους εκλεκτούς που συνόδεψαν τον Τραμπ όταν επισκέφθηκε τον Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο. Ο Τζάρεντ Κούσνερ είναι παντρεμένος με την Ιβάνκα Τραμπ από το 2009. Προέρχεται από μια εβραϊκή βαθύπλουτη οικογένεια της Νέας Υόρκης και σπούδασε στο Χάρβαρντ, όπου ο πατέρας του είχε κάνει δωρεά 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Κούσνερ έσπρωξε την ιδέα στον Τραμπ να «ανοίξει» μέτωπο με το Μεξικό. Ο Τραμπ ξεκίνησε να επικρίνει τους μετανάστες από το Μεξικό και να απειλεί με τη δημιουργία τείχους με αποτέλεσμα να συναντηθεί με τον πρόεδρο της χώρας Ενρίκε Πένια Νιέτο. Ο Κούσνερ διορίστηκε σύμβουλος του Τραμπ και θα είναι το δεξί του χέρι.

Μάρλα Μέιπλς και Τίφανι Τραμπ

Η Μέιπλς, 53 ετών είναι μοντέλο και ηθοποιός, είναι η δεύτερη σύζυγος του Τραμπ και μητέρα του τέταρτου παιδιού της της 23χρονης Τίφανι. Η Μέιπλς θεωρεί εαυτόν ακτιβίστρια ενώ η Τίφανι μόλις αποφοίτησε από το κολλέγιο. Η Τίφανι έχει σχέση με τον 22 χρονο Ρος, μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος, αντιπάλου των Ρεπουμπλικανών στην κούρσα για την Προεδρία. Καμία από τις δύο δεν θα παίξει ρόλο στην κυβέρνηση Τραμπ.

thetoc.gr

περισσότερα
Back to top button