• Επικοινωνία

m.Φούιτ.gr

  • Πρωτοσέλιδο
  • Καστοριά
  • Δυτική Μακεδονία

    • 27/02/2018in Αθλητικά, Άργος Ορεστικό, Καστοριά

      Ο ΠΑΟΚτζής από Καστοριά τηλεφωνεί μετά τα επεισόδια στην Τούμπα!

        Ο ΠΑΟΚτζής από την Καστοριά τηλεφωνεί μετά τα επεισόδια στην Τούμπα!...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Εκδηλώσεις, Καστοριά

      Χάντμπολ – Β΄Εθνική: Η Καστοριά υποδέχεται τα Ιωάννινα

        ΑΟΑ Καστοριάς – ΑΟ Ιωαννίνων...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Εκδηλώσεις, Ελλάδα, Καστοριά, τελευταίες ειδήσεις

      Τέσσερις Καστοριανούς αθλητές βράβευσε η Κωπηλατική Ομοσπονδία

      Τέσσερις Καστοριανούς κωπηλάτες που διακρίθηκαν σε διεθνείς διοργανώσεις βράβευσε χθες η ΕΚΟΦΝΣ σε μια λαμπρή τελετή. Πρόκειται για τους...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Άργος Ορεστικό, Καστοριά

      Τέλος από τον Παναργειακό ο προπονητής Νίκος Τσακάλης

      Σε συνάντηση της διοίκησης του Παναργειακού με τον προπονητή της ομάδας κ. Τσακάλη Νικόλαο αποφασίστηκε η...
    • 27/02/2018in Αθλητικά, Καστοριά

      Βράβευση της Θ. Εμμανουηλίδου από την Κωπηλατική Ομοσπονδία (φωτο)

      Στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία βράβευσε χθες τους...
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Εκδηλώσεις
  • Επικοινωνία

Κέικ μήλου

by user / Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 / Published in Ελλάδα

Υλικά συνταγής

  • 4-5 μήλα ξεφλουδισμένα, κομμένα σε κυβάκια
  • 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
  • 3 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις και 2 επιπλέον κουταλιές της σούπας
  • 4 αυγά
  • 1/4 του φλιτζανιού χυμός πορτοκάλι
  • 2 1/2 κουταλάκια του γλυκού βανίλια
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού χοντροκομμένα καρύδια (προαιρετικά)
  • 50 γρ. σταφίδες
  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη και επιπλέον 5 κουταλιές της σούπας
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

 

Εκτέλεση συνταγής

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Βουτυρώνετε και αλευρώνετε μία φόρμα για κέικ. Σε μεγάλο μπολ αναμειγνύετε τα μήλα με την κανέλα, τις 5 κουταλιές της ζάχαρης και τις 2 κουταλιές αλεύρι.
  2. Σε άλλο μπολ, αναμειγνύετε την υπόλοιπη ζάχαρη με το αλεύρι και όλα τα άλλα υλικά, εκτός από τα καρύδια και τις στφίδες. Χτυπάτε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτετε τα καρύδια και τις σταφίδες.
  3. Ρίχνετε το μισό μείγμα στη φόρμα του κέικ και προσθέτετε το μισό μείγμα με τα μήλα. Επαναλαμβάνετε με τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνετε για 1 1/2 ώρα και αφήνετε να κρυώσει πάνω σε σχάρα.

icookgreek.com

  • Tweet
Tagged under: ΣΥΝΤΑΓΗ

About user

What you can read next

Η Καστοριά στους καλύτερους προορισμούς για το τριήμερο τής 28ης Οκτωβρίου
Γιατί η Lidl αφαίρεσε τους σταυρούς από τα ελληνικά προϊόντα
Γυμνάσιο 50 παιδιών στην Πιερία δημιούργησε το προϊόν της χρονιάς που πάει Ελβετία!

© 2015. All rights reserved. Buy Kallyas Theme.

TOP