Καστοριά

Για δέκατη ημέρα χωρίς νερό πολλά σπίτια σε Καστοριά και χωριά (δηλώσεις Γ. Μπαμπάκου)

Οι Καστοριανοί κατανάλωσαν τις τελευταίες ημέρες περισσότερο νερό απ’ ότι καταναλώνουν το καλοκαίρι!

Για 10η ημέρα παραμένουν χωρίς νερό πολλά σπίτια και καταστήματα τόσο στην Καστοριά, όσο και σε χωριά.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, κ. Μπαμπάκος μιλώντας στον Antennes FM είπε ότι όλες αυτές τις ημέρες έχουν καταγραφεί πάνω από 100 περιπτώσεις, όπου είναι παγωμένες οι παροχές στο κομμάτι του υδρομετρητή με το κεντρικό δίκτυο.

“Από αυτές τις περιπτώσεις οι περισσότερες έχουν αποκατασταθεί, κυρίως με τη μέθοδο του μπορέματος, ενώ απομένουν περίπου άλλες 20 περιπτώσεις με τις οποίες ασχολείται ειδικό συνεργείο της ΔΕΥΑΚ” σημείωσε ο κ. Μπαμπάκος.

“Σύμμαχός μας” είπε ο κ. Μπαμπάκος “τις επόμενες 3 ημέρες θα είναι και η άνοδος της θερμοκρασίας και έτσι ελπίζουμε μέχρι την Κυριακή να έχουν αποκατασταθεί και τα τελευταία προβλήματα.”

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ τόνισε ακόμη ότι τις τελευταίες ημέρες το όριο ασφαλείας των νερών της Καλλιθέας έχει χτυπήσει “κόκκινο”, αφού πολλοί καταναλωτές αφήνουν βρύσες ανοιχτές για να αποφύγουν τον παγετό.

“Είναι χαρακτηριστικό” κατέληξε ο κ. Μπαμπάκος “ότι σύμφωνα με τα στοιχεία μας ότι οι Καστοριανοί κατανάλωσαν αυτές τις μέρες περισσότερο νερό απ’ ότι καταναλώνουν το καλοκαίρι!”

antennes.gr

περισσότερα
Back to top button