ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπα

Διαμαντίδης: «Δε μετάνιωσα που αποσύρθηκα»

Η νέα του καθημερινότητα – Για ποια φάση είναι περισσότερο… Διαμαντίδης – Τι επάγγελμα θα δηλώσει στην εφορία

Ο «3D» μίλησε για τους πρώτους του μήνες μακριά από το μπάσκετ και υπογράμμισε πως πήρε την σωστή απόφαση πέρυσι. Από εκεί και πέρα, σχολίασε τα φετινά ντέρμπι Παναθηναϊκού Superfoods – Ολυμπιακού, ενώ ξεκαθάρισε πως προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει με τι θα ασχοληθεί μελλοντικά.

Για την βράβευσή του από τους διαιτητές Αττικής: «Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση. Με τους διαιτητές μέσα στο παιχνίδι είναι διαφορετικά τα πράγματα. Γι’ αυτό και το ανέφερα, αλλά τι να κάνουμε. Μέσα στην ένταση έρχεται η γκρίνια και η μουρμούρα. Αλλά, όλα καλά. Είναι δύσκολη δουλειά της. Το πιο σωστό ήταν αυτό που είπαν να γίνουμε όλοι φίλαθλοι».

Για την νέα του καθημερινότητα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα, είμαι πολύ καλά. Γεμίζω τις ώρες με τα παιδιά μου. Η φετινή σεζόν είναι πολύ δύσκολη με παιχνίδια και ταξίδια. Τα παιδιά καταπονούνται. Ήταν σωστή επιλογή να αποσυρθώ».

Για το αν σκέφτεται το 6-0 σερί που είχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού Superfoods: «Δεν σκέφτομαι κάτι. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν μεγάλη σεζόν. Δεν πρέπει να σκέφτονται οι παίκτες για τις έξι ήττες. Σκέφτονται το κάθε ματς που έρχεται, στο τέλος θα γίνει το ταμείο».

Για το ποια φάση είναι περισσότερο… Διαμαντίδης: «Δεν θα κάτσω να ξεχωρίσω ποια φάση είναι πιο πολύ Διαμαντίδης. Μου έχουν μείνει από το μπάσκετ τα τρόπαια που έχω. Το συναίσθημα του πανευρωπαϊκού τροπαίου με την Εθνική είναι τεράστιο. Ή οι σχέσεις με τα παιδιά… Βρισκόμαστε εκεί έξω με πολλούς. Τώρα που δεν παίζεις μπάσκετ τους βλέπεις, συζητάτε, γελάτε και θυμάστε. Το έχω ξαναπεί, αλλά ήμουν πραγματικά ευλογημένος που ασχολήθηκα με το μπάσκετ. Μου δόθηκε το ταλέντο ή η δυνατότητα, δεν ξέρω πώς να το πω. Πέρασα πολύ ωραία».

Για το τι θα δηλώσει ως επάγγελμά του στην εφορία: «Προς το παρόν δεν θα γράψω τίποτα. Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου, θα δούμε όταν έρθει εκείνη ώρα. Γεμίζω τις ώρες μου με πράγματα που δεν είχα κάνει. Δεν θα σας πω τι κάνω. Αλλά, ας πούμε, δεν είχα κάτσει μία ολόκληρη μέρα με τα παιδιά μου. Ασχολούμαι με τα παιδιά μου, είναι το πιο ωραίο πράγμα».

sdna.gr

περισσότερα
Back to top button