ΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Με πολύ κέφι, μουσική και χορό η κοπή βασιλόπιτας των Αστικών ΚΤΕΛ Καστοριάς (σειρά φωτογραφιών)

Παρουσία της διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ Νομού Καστοριάς, των οδηγών, υπαλλήλων, συνεργατών κ.α. πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, στην ταβέρνα ‘’ΤΟ ΣΟΚΑΚΙ’’, η κοπή της βασιλόπιτας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος των Αστικών ΚΤΕΛ Καστοριάς και μέλος της πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Νίκος Ζιώγας, ευχήθηκε υγεία και καλά ταξίδια για όλους μέσα στο 2017, επισημαίνοντας, παράλληλα, τις οικονομικές δυσκολίες και την κρίση που βιώνει τα τελευταία χρόνια η χώρα μας.

Επίσης, ο πρόεδρος των Αστικών ΚΤΕΛ Καστοριάς, τόνισε ότι ‘’τα τελευταία χρόνια έχει αναβαθμιστεί σημαντικά ο στόλος, αλλά και η ποιότητα των Αστικών ΚΤΕΛ Καστοριάς, αποτελώντας σημαντικό πυλώνα στις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας. Με τα τακτικά δρομολόγια του το Αστικό ΚΤΕΛ Καστοριάς συνδέει την πόλη με αρκετά χωριά του νομού, μεταφέροντας καθημερινά αρκετούς επιβάτες, σε διάφορους προορισμούς’’.

Η εκδήλωση περιλάμβανε πολύ μουσική, χορό και γλέντι με το συγκρότημα ‘’ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΕΣ’’, στην οποία οι παρευρισκόμενοι γλέντησαν με την ψυχή τους.

Τέλος, τυχερός της βραδιάς, ήταν ο 12χρονος Γρηγόρης Πρεσπάρης, ο οποίος και παρέλαβε από τον πρόεδρο του ΔΣ των Αστικών ΚΤΕΛ Καστοριάς το δώρο που ήταν μία εικόνα της Παναγίας.

 

Δείτε το μεγάλο φωτορεπορτάζ στη ΣΕΝΤΡΑ 

 

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button