ΑθλητικάΚαστοριά

Κορυφαίος προπονητής της 14ης αγωνιστικής o προπονητής Γιώργος Σούλιος

Για ακόμη μια φορά σάς παρουσιάζουμε, θα κάνουμε τουλάχιστον μια προσπάθεια, τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες για τη Β’ Εθνική, αναδεικνύοντας για τους δύο Ομίλους, Νότου-Βορρά, αντίστοιχα, τους καλύτερους της 14ης αγωνιστικής, σύμφωνα πάντα με όσα διαπιστώνουμε και ξέροντας πως αδικούμε πολλούς παίκτες, μιας και είναι αδύνατο να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα από όλα τα ματς. Οπότε κρίνουμε κυρίως με βάση… την αίσθηση, τους αριθμούς και την κρισιμότητα του κάθε ματς…

ΒΟΡΡΑΣ
1. Χρήστος Μηλιώνης (Ερμής Αγιάς)
Ο 37χρονος γκαρντ των Θεσσαλών, ήταν καθοριστικός (με τον συνλήθη ύποπτο Κόμματο) και στη νίκη με αντίπαλο τον μαχητικό Πιερικό.
 
2. Σταύρος Μυλωνίδης (Γέφυρα)
Θα βάλουμε σε θέση «2»… και κάτι τον άσο της Γέφυρας, που «άνοιξε» διάπλατα τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του επί του Πευκοχωρίου. Αν και, σημειώστε θα μπορούσε να είναι κάπου εδώ και ο Δημήτρης Σαμαράς (Στρατώνι), καθώς έκανε και πάλι τα… μαγικά του με τα μακρινά σουτ και κόντρα στην ΧΑΝΘ, ο άσος της ομάδας του κόουτς Χατζούλη.
3. Θωμάς Αράπης (Πολύγυρος)
Θα πλαισιώσει την περιφέρεια ο άσος του Πολύγυρου, που ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Αίαντα, ένα ματς με ισχυρό «πρέπει».
4. Κώστας Τασόπουλος (Αγρίνιο)
Η ομάδα του Χρήστου Μυριούνη πέρασε από την πάντα (κι απο εποχής Α2 ακόμη) σκληρή έδρα του Λαγκαδά και οφείλει πολλά μεαξύ άλλων στον 25χρονο γηγενή φόργουορντ.
5. Φίλιππος Συμεωνίδης (Ανατόλια)
Ξανά εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο έμπειρος ψηλός, λειτουργώντας ως… ασπίδα απέναντι στην -έτσι κι αλλιώς αξιόλογη- ομάδα της Ξάνθης.
Προπονητής: Γιώργος Σούλιος (Kαστοριά)
Οι «γουναράδες» επιδιώκουν και άμεσα κιόλας να κάνουν το βήμα παραπάνω και ο τεχνικός τους έχει τα εχέγγυα να συνεχίσει να δίνει στην ομάδα αυτό που χρειάζεται, ώστε να πρωταγωνιστεί.

 

Περισσότερα στο basketblog.gr

 

περισσότερα
Back to top button