ΑθλητικάΚαστοριάΚόσμοςτελευταίες ειδήσεις

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό για τον χαμό του Σταύρου Πρώιου

Το ευρωπαϊκό Ταεκβοντό έχασε μια σπουδαία προσωπικότητα

Βαρύ το πένθος και η θλίψη στην οικογένεια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό από τον πρόωρο χαμό του Σταυρού Πρώιου.
Ο Σταύρος Πρώιος μπήκε στην οικογένεια του Ταεκβοντό από την παιδική του ηλικία. Ήταν συναθλητής με την τωρινό Πρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Stefan Klawiter. Υπό την καθοδήγηση του δασκάλου Seo Yoon από το Βιετνάμ, ο Σταύρος κυριάρχησε στην τέχνη του Ταεκβοντό κατακτώντας συνολικά 8 νταν.
Ο Σταύρος συνέχισε την καριέρα του ως προπονητής, ενώ ήταν ακόμη διεθνής διαιτητής. Για πολλά χρόνια ήταν Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και επίσης ο επίσημος προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου των Σπορ & Εκπαίδευσης ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ στην Καστοριά, Ελλάδα.
Ο Σταύρος είχε εκπαιδεύσει πολλούς σπουδαίους αθλητές και είχε μεταλαμπαδεύσει τη φλόγα και το πάθος του για το Ταεκβοντό σε πολλούς περισσότερους. Η επιβλητική προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του, θα παραμείνει για πάντα στη θύμηση φίλων και μαθητών του.
Η Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και ο Γενικός Διευθυντής εκφράζουν επίσης τα συλλυπητήριά τους προς την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό.

Στη φωτογραφία από αριστερά: Ο ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος, ο Σταύρος Πρώιος, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Σάκης Πράγαλος

Επιμέλεια μετάφρασης ΦΟΥΙΤ

 

 

περισσότερα
Back to top button