ΑθλητικάΚαστοριά

Γιώργος Τσίπης: “Η Καστοριά δεν είναι για αυτή την κατηγορία και το γνωρίζουν όλοι αυτό” (συνέντευξη)

Την έντονη φημολογία ότι έχει φύγει από την Καστοριά και ότι η ομάδα διαλύεται, διαψεύδει με δηλώσεις του, ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της Καστοριάς, ο Γιώργος Τσίπης.

Σε επικοινωνία που είχε το Kastoria-fc.com, με τον τέως άσσο της Σκεντερμπέου και νυν της Καστοριάς, ο Τσίπη, αποδεχόμενος την πρόσκληση να μιλήσει με πολλή ευγένεια, τοποθετείται και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

“Αρχικά, θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο της Καστοριάς ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και Χρόνια Πολλά με Υγεία. Και στους φιλάθλους της ομάδας μου εύχομαι να πανηγυρίσουν την άνοδο της Καστοριάς στην Γ΄Εθνική. Η Καστοριά δεν είναι για αυτή την κατηγορία και το γνωρίζουν όλοι αυτό. Ακόμη και οι αντίπαλοι μας, πιστεύω ότι μπορούν να κατανοήσουν αυτό που λέω.

Από το καλοκαίρι που ξεκινήσαμε, ακούω διάφορα στην πόλη της Καστοριάς. Όπως, ότι η ομάδα μας δεν θα πάει μέχρι τα Χριστούγεννα και ότι θα διαλυθεί. Όπως βλέπετε, τα Χριστούγεννα πέρασαν και η ομάδα όχι μόνο δεν διαλύθηκε, αλλά ενισχύθηκε σημαντικά, με δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Ειδικά ο Petrov έχει καλό όνομα, ακόμη και στην Αλβανία και πολλές ομάδες θα ήθελαν να τον έχουν στο δυναμικό τους.

Η διοίκηση, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γρηγόρη Σαρηκαλαϊτζίδη, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και είναι άξιοι συγχαρητηρίων, τόσο ο πρόεδρος μας, όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες του. Από εκεί και πέρα εμείς οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο, για να μπορέσει η ομάδα μας να τερματίσει πρώτη στο φινάλε του πρωταθλήματος. Και βέβαια αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι εγώ δεν έφυγα από την Καστοριά. Αντιμετώπισα κάποια προσωπικά προβλήματα κι έλειψα σε κάποια παιχνίδια, αλλά είμαι στην ομάδα της Καστοριάς.

Η ομάδα μας είναι το φαβορί για τον τίτλο. Αλλά θα πρέπει, εμείς οι ποδοσφαιριστές να σταθούμε στο ύψος μας και να δικαιώσουμε τα άτομα που βρίσκονται κοντά μας και μας πιστεύουν. Αρκεί να είμαστε υγιείς, με τη βοήθεια του Θεού. Μην μας κρίνετε από ένα άτυχο παιχνίδι στο Βογατσικό, όπου, εκτός των άλλων, η μπάλα δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα.

Η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα και θα πρέπει οι αγνοί φίλαθλοι της Καστοριάς να την στηρίξουν. Θέλουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του προσπαθούν να μην μας λείψει τίποτα και τα πάντα λειτουργούν κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Πιστεύω ότι με την προσθήκη των δύο νέων ποδοσφαιριστών, η Καστοριά ανεβάζει τα ποσοστά της σε μεγαλύτερο βαθμό για να πετύχει το όνειρο της ανόδου στην Γ΄ Εθνική”.

kastoria-fc.com

 

περισσότερα
Back to top button