Ελλάδα

Πόλα Ρούπα: Οι χειρόγραφες σημειώσεις που βρέθηκαν στη γιάφκα – Απεργία πείνας για το παιδί της

– Ιδιόχειρες σημειώσεις για επιχειρηματίες, πολυεθνικές και δημόσιους οργανισμούς βρέθηκαν στη γιάφκα του Αλίμου
– Οι σημειώσεις αφορούσαν ακόμα και προέδρους ΔΕΚΟ αλλά και οικονομικούς παράγοντες του τόπου
– Είναι ιδιαίτερα λεπτομερείς και εξετάζονται από την αντιτρομοκρατική
– Θα γίνουν γραφολογικές εξετάσεις για να εξακριβωθεί αν πρόκειται για τον δικό της γραφικό χαρακτήρα  

Μεταξύ των πολλών ευρημάτων στη “γιάφκα” του Αλίμου, είναι και οι πάρα πολλές ιδιόχειρες σημειώσεις που υπήρχαν εκεί. Το αν ανήκουν ή όχι στην Πόλα Ρούπα, θα διαπιστωθεί έπειτα από την γραφολογική εξέταση την οποία θα περάσουν τα συγκεκριμένα χειρόγραφα.

Σε κάθε περίπτωση μεταξύ άλλων στις σημειώσεις, υπάρχουν αναφορές σε επιχειρηματίες, πολυεθνικές εταιρείες, δημοσίους οργανισμούς και κτίρια. Εντύπωση πάντως έχει προκαλέσει το γεγονός ότι σε αυτές τις σημειώσεις περιλαμβάνονταν και αναφορές σε προέδρους ΔΕΚΟ αλλά και οικονομικούς παράγοντες του τόπου.

Η γραφολογική εξέταση την οποία θα περάσουν τα χειρόγραφα θα διαπιστώσει αν τα χειρόγραφα ανήκουν μονάχα στην Πόλα Ρούπα ή υπάρχουν γραφικός χαρακτήρας και άλλου ατόμου, που εμπλέκεται τουλάχιστον με την συλλογή πληροφοριών.

Κατά την εν λόγω εξέταση θα γίνει και σύγκριση των σημειώσεων με άλλες που έχουν βρεθεί παλιότερα σε γιάφκες ενόπλων οργανώσεων ή μεμονωμένων ατόμων.

Σε ότι έχει να κάνει με τα δύο αυτοκίνητα που βρέθηκαν στον Άλιμο, το μεν Hyundai έχει αγοραστεί με πλαστά στοιχεία πριν δύο χρόνια από το Νίκο Μαζιώτη και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ και το δεύτερο εκτιμάται πως έχει πλαστές πινακίδες.

Απεργία πείνας Μαζιώτη – Ρούπα για το παιδί τους

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους, τόσο η Πόλα Ρούπα όσο και ο Νίκος Μαζιώτης, προχωρούν σε απεργία πείνας και δίψας, μέχρι ο γιος τους να δοθεί στους συγγενείς της Ρούπα. Η μητέρα και η αδερφή της συλληφθείσας έμειναν την Πέμπτη για αρκετές ώρες στη ΓΑΔΑ, ζητώντας να πάρουν το παιδί, κάτι όμως που δεν τους επετράπη μέχρι την αποχώρησή τους αργά το απόγευμα.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

 

newsit.gr

 

περισσότερα
Back to top button