ΕλλάδαΚόσμος

Οι 22 σειρές που θα μας συνταράξουν το 2017 σύμφωνα με το Vulture

Καναπέ, ετοιμάσου γιατί ερχόμαστε.

Mε την άνοδο των τηλεοπτικών σειρών τα τελευταία χρόνια να θέτουν σθεναρά το ερώτημα αν η τηλεοπτική μυθοπλασία ήρθε να αντικαταστήσει το σινεμά, το 2016 ήταν μία καλή χρονιά για τα τηλεοπτικά δεδομένα –Atlanta, Stranger Things, American Crime Story, είναι μεταξύ άλλων σειρές που ξεχώρισαν και δημιούργησαν μεγάλο hype. Με την παραγωγή τηλεοπτικών σειρών να εξακολουθεί να τρέχει με φρενήρεις ρυθμούς, το Vulture, το πολιτιστικό ένθετο του NyMag επιλέγει τις 22 σειρές που πιστεύει ότι θα μας κάνουν να αναμένουμε περισσότερο να πάρουμε μία αναπαυτική θέση στον καναπέ μας και να τις απολαύσουμε.

Sherlock (PBS, 1 Ιανουαρίου)

To αγαπημένο δίδυμο των Benedict Cumberbutch και Μartin Freeman ξεκίνησε ήδη τις νέες του περιπέτειες, με το πρώτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της σειράς να βγήκε στον αέρα την πρώτη μέρα του χρόνου.

One Day At A Time (Netflix, 6 Ιανουαρίου)

Remake της σειράς του Norman Lear από τα 70s, η σειρά είναι πολλά υποσχόμενη, αγγίζοντας ζητήματα μετανάστευσης, ψυχικής υγείας και σεξουαλικού προσανατολισμού.

Scandal (ABC, 19 Ιανουαρίου)

Έκτη σεζόν της σειράς και μετά από την πρόσφατη εκλογή προέδρου των ΗΠΑ, καιρός για την επιστροφή μιας σαπουνόπερας για το πως να κλέβεις εκλογές.

Riverdale (The CW, 26 Ιανουαρίου)

Τι βγάζεις αν προσθέσεις τα Archie Comics, ένα σέξυ δράμα κι έναν φόνο σε μια μικρή επαρχιακή πόλη; To Riverdale.

Planet Earth II (BBC America, 28 Ιανουαρίου)

Πέρα από τις σειρές μυθοπλασίας, με αγωνία αναμένεται και η σειράς ντοκιμαντέρ του BBC και του David Attenborough για τη ζωή των άγριων ζώων που έχει ήδη βγει στον αέρα στη βρετανική τηλεόραση από τον Νοέμβριο.

24: Legacy (Fox, 5 Φεβρουαρίου)

Το 24ωρο ρολόι της επιτυχημένης σειράς ξαναμπαίνει μπρος, αυτή τη φορά όχι με πρωταγωνιστή τον Kiefer Sutherland, αλλά τον Corey Hawkins.

Legion (FX, 8 Φεβρουαρίου) και Fargo (FX)

Η νέα σεζόν του Fargo αναμένεται μες στη χρονιά χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ στο επηρεασμένο από τους X-Men, Legion, θα πρωταγωνιστούν οι: Dan Stevens, Rachel Keller, Jean Smart, Aubrey Plaza και Bill Irwin.

Girls (HBO, 12 Φεβρουαρίου)

H σειρά που αγάπησαν τα απανταχού κορίτσια, στον αέρα αυτό το Φλεβάρη για τελευταία χρονιά.

Βig Little Lies (HBO, 19 Φεβρουαρίου)

Με ένα γυναικείο cast που περιλαμβάνει τις Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern και Reese Witherspoon, επόμενο είναι η σειρά να αναμένεται με αγωνία.

The Americans (FX, Μάρτιος)

the-americans-season-5

Η γνωστή πολιτική διαμάχη μεταξύ αμερικανικού και σοβιετικού κόσμου, μέσα από ένα ζευγάρι στα 80s.

Τhe Leftovers (HBO, Απρίλιος)

d3d6eab66a7342b1b5f344fdfbbfa4fd17105b45d8b8e408bf92a04d8b473a8dac0b302c045c56e0d6a2ff439beb148f

Με το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν να βγαίνει στον αέρα το Δεκέμβριο του 2015, τα ερωτήματα έδιναν κι έπαιρναν για το αν η σειρά θα συνεχιστεί, αλλά η ανακοίνωση της πρεμιέρας της τρίτης σεζόν μέσα στον Απρίλιο του 2017 μας καθησύχασε.

The Handmaid’s Tale (Hulu, 26 Απριλίου)

Νέα σειρά στο Hulu, με την τηλεοπτική διασκευή μίας ιστορίας της συγγραφέως Margaret Atwood.

American Gods (Starz)

O Bryan Fuller και δημιουργός του τηλεοπτικού Hannibal, ενώνει τις δυνάμεις του με τον κομίστα Michael Green στην τηλεοπτική μεταφορά του παραμυθιού του Neil Gaiman για νορβηγικές θεότητες που ζουν στη σύγχρονη Αμερική.

The Deuce (HBO)

mv5bmta2nji4mjgwmzdeqtjeqwpwz15bbwu4mdeymjy1oday-_v1_

Οι David Simon και George Pelekanos, μετά τη συνεργασία τους στο Treme, ξαναβρίσκονται για να δημουργήσουν μία σειρά γύρω από την βιομηχανία του σεξ τη δεκαετία του ’70.

Feud (FX)

lange-ahs-625x325

H έχθρα του τίτλου αφορά τη γνωστή διαμάχη μεταξύ των ηθοποιών Joan Crawford και Bette Davis στο σετ των γυρισμάτων του “Whatever happened to Baby Jane?” και τους ρόλους στο Feud αναλαμβάνουν οι Jessica Lange και Susan Sarandon, αντίστοιχα.

Game of Thrones (HBO)

Έβδομη σεζόν για τη σειρά φαντασίας που λατρεύτηκε σε απανταχού καναπέδες ανά τον κόσμο.

Shots Fired (Fox)

H σκηνοθέτης ρομαντικών δραμάτων Gina Prince-Bythewood έρχεται στο Fox με μία δεκάωρη μίνι σειρά για τον πυροβολισμό ενός λευκού πολίτη από έναν αφροαμερικανό αστυνομικό σε μία μικρή πόλη της Βόρειας Καρολίνας.

Star Trek: Discovery (CBS All Access)

Γιατί οποιοδήποτε νέο υλικό από το θρυλικό sci-fi saga δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα.

Top Of The Lake (Sundance)

nicole-kidman-top-of-the-lake

Aν και η μίνι σειρά της Jane Campion δεν προμήνυε κάποιο sequel, αυτό τελικά έρχεται μες στη χρονιά.

Τwin Peaks (Showtime)

Η μάλλον περισσότερο πολυαναμενώμενη τηλεοπτική επιστροφή, η σειρά του David Lynch έχει δημιουργήσει μία γλυκιά αναμονή στους πιστούς την πόλης του Twin Peaks -26 χρόνια δεν είναι και λίγα.

Veep (HBO)

veep-tv-show-on-hbo-season-five-premiere-590x332

 

Τι απέγινε η Selina Meyer τώρα που δεν βρίσκεται στον Λευκό Οίκο; Η έκτη σεζόν του Veep έρχεται για να απαντήσει.

Πηγή: Vulture

popaganda.gr

περισσότερα
Back to top button