Κόσμος

Δολοφονία Αμοιρίδη: «Αν μιλήσεις θα έχεις το ίδιο τέλος με τον πρέσβη»

– Ο εξάδερφος του εραστή καίει την “μαύρη χήρα” – Τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει αν μιλήσει στις αρχές
– Παρούσα στο έγκλημα η αδίστακτη γυναίκα – Στο διπλανό δωμάτιο την ώρα του φονικού είχε το ίδιο της το παιδί
– Δεν είχε πει στον εξάδερφο του εραστή της ότι θύμα θα ήταν ο ίδιος της ο άνδρας και πρέσβης της Ελλάδας στη Βραζιλία
– Έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας να μπαίνει στο σπίτι λίγο πριν την δολοφονία

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το σατανικό σχέδιο της “μαύρης χήρας” Φρανσουάζ Αμοιρίδη. Τα στοιχεία έρχονται στο φως από τις καταθέσεις των συγκατηγορούμενών της. Σύμφωνα με την O Globo, ο Eduardo Moreira Tedeschi de Melo, εξάδερφος του εραστή της Φρανσουάζ, ο οποίος είναι υπο κράτηση, κατέθεσε ότι η “μαύρη χήρα” τον είχε απειλήσει ακόμα και με την ίδια του την ζωή!

«Αν τολμήσεις και μιλήσεις στην αστυνομία θα έχεις το ίδιο τέλος με τον πρέσβη», υποστηριξε ότι του είπε η συζυγοκτόνος. Στον εξάδερφο του εραστή της, Sérgio Gomes Moreira Filho είχε υποσχεθεί 23.000 δολάρια για να συμμετάσχει στην δολοφονία. Μάλιστα, θα τον πλήρωνε ένα μήνα μετά το έγκλημα.

Η κατάθεση του Eduardo θεωρείται σημαντική από τους αστυνομικούς γιατί είναι η πρώτη που στοιχειοθετεί συμμετοχή της της Φρανσουάζ στο έγκλημα. Για να τον πείσει να συμμετάσχει στο σατανικό της σχέδιο δεν του είχε πει την πραγματική ιδιότητα του Κυριάκου Αμοιρίδη. Δεν του είχε πει οτι είναι ο πρέσβης της Ελλάδας στην Βραζιλία. Ο διάλογος ανάμεσα στην Φρανσουάζ και τον Eduardo έγινε στις 26/12/2016. Ο Κυριάκος Αμοιρίδης έπεσε νεκρός λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι του στη Νόβα Ινγκουάσου. Ο Eduardo την ώρα του φονικού κράταγε τσίλιες έξω από το σπίτι και ο εξάδερφος του σκότωνε τον πρέσβη.

Οι αστυνομικοί έχουν επίσης αποδείξεις στα χέρια τους που τοποθετούν την Φρανσουάζ Αμοιρίδη στον τόπο του εγκλήματος την ώρα που κοβόταν το νήμα της ζωής του άτυχου πρέσβη.

Σύμφωνα με κάμερα ασφαλείας, έφτασε στο σπίτι 2 ώρες πριν πάρουν το πτώμα του πρέσβη από το σπίτι για να το μεταφέρουν μακριά από εκεί και να το κάψουν. Οι κάμερες δείχνουν την Φρανσουάζ και την κόρη της να μπαίνουν στο σπίτι. Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι κλείδωσαν το παιδί στο δωμάτιό του και έτσι δεν κατάλαβε τι κακό γινόταν στο διπλανό χώρο ούτε είδε να μεταφέρουν φυσικά το πτώμα του πατέρα της.

Το μυστικό που πήρε μαζί του – Η θυρίδα στην Αθήνα που κρύβει χρυσό και κειμήλια!

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τις ανατριχιαστκές λεπτομέρειες πίσω από την δολοφονία του έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. Η γυναίκα που βρισκόταν στο πλευρό του και κατέστρωσε όπως όλα δείχνουν το σατανικό σχέδιο της δολοφονίας του, φαίνεται ότι τον εκβίαζε λόγω της θέσης που κατείχε με την καθημερινότητά του να είναι ένα μαρτύριο…

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, ο Κυριάκος Αμοιρίδης δεν είχε πει ποτέ στην 95χρονη μητέρα του που ζει στην βόρεια Ελλάδα ότι είχε αποκτήσει μια κόρη με την Φρανσουάζ κι αυτό γιατί πιθανότατα γνώριζε ότι δεν είναι το βιολογικό του παιδί. Παρά το γεγονός μάλιστα ότι είχαν έρθει οικογενειακώς στην Ελλάδα και είχαν μεινει στην Κυψέλη η μητέρα του πρέσβη δεν είχε μάθει ποτέ για την ύπαρξη του παιδιού.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η μητέρα του Κυριάκου Αμοιρίδη δεν γνωρίζει για την τραγική κατάληξη που είχε το παιδί της. Ομως ανησυχεί αφού συνηθίζουν να μιλούν κάθε δυο τρεις ημέρες στο τηλέφωνο.

Η μυστηριώδης θυρίδα…

Στενός φίλος του Κυριάκου Αμοιρίδη, δήλωσε στην Freddo ότι ο δολοφονημένος πρέσβης έχει στην Ελλάδα τραπεζική θυρίδα στην οποία διατηρούσε ως κόρην οφθαλμού συμβόλαια και κάποιες οικονομίες του….

Το θέμα είναι, γνώριζε η Φρανσουάζ Αμοιρίδη την ύπαρξη της θυρίδας; Και αν ναι, ήταν πληρεξούσια; Και ήταν εκείνη πληρεξούσια ή κάποιος άλλος; Και αυτός ο άλλος επισκέφθηκε την θυρίδα πριν γίνει γνωστός ο θάνατος του πρέσβη; Τώρα πάντως οι αστυνομικοί στην Αθήνα καλούνται να βρουν σε ποιά τράπεζα είχε φυλαγμένα ο πρέσβης κειμήλια αλλά και χρυσό.

Εκβιασμός χωρίς όρια από τη σατανική γυναίκα;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Φρανσουάζ Αμοιρίδη εκβίαζε τον άτυχο έλληνα πρέσβη ότι αν δεν της έδινε χρήματα θα τον έκανε ρεζίλι και θα αποκτούσε παιδί με τον βραζιλιάνο εραστή της. Ας μην ξεχνάμε ότι όπως ο ίδιος ο δράστης ομολόγησε πολλές φορές έμπαινε κρυφά στην πρεσβευτική κατοικία και έκανε σεξ με την Φρανσουάζ ακόμα και όταν ο πρέσβης κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο…

newsit.gr

περισσότερα
Back to top button