Κόσμος

Η πιο άβολη συνέντευξη του 2016. Επτά λεπτά με τον Jerry Lewis

Ιδιοφυής, δυσπρόσιτος, απόμακρος, ενάντιος σε συνεντεύξεις, τεράστιος κωμικός. Αυτός είναι ο Jerry Lewis σε επτά, δύσκολα λεπτά

Ο Andy Lewis του Hollywood Reporter αποφάσισε να πάρει συνέντευξη από τον εν ζωή θρύλο κωμικό, Jerry Lewis.

Τεράστιος ηθοποιός και performer αλλά και δυσπρόσιτος άνθρωπος, ο Lewis ποτέ δεν ήθελε να δίνει συνεντεύξεις. Στα 90 του αποφάσισε να μιλήσει (;) για την καριέρα του, τις αναμνήσεις του αλλά και τις νέες του εμφανίσεις μπροστά στο κοινό της Νέας Υόρκης.

Ο δημοσιογράφος Andy Lewis (απλή συνωνυμία με τον κωμικό) ανέφερε πως εξ αρχής ήταν σίγουρος πως η συνέντευξη θα ήταν δύσκολη. Εξ ου και ο τίτλος, “7 βασανιστικά λεπτά αμηχανίας με τον Jerry Lewis”.

Όπως μπορείτε να δείτε άλλωστε και στο βίντεο, ο Jerry Lewis απαντά μονολεκτικά και λιτά στις περισσότερες ερωτήσεις. Μάλιστα, δεν χαμογέλασε καθόλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης παρά μόνο μία φορά σαρκαστικά, μιμούμενος τον δημοσιογράφο.

Στην ερώτηση σχετικά με το πότε θα πάρει σύνταξη, ο Lewis απαντά ξερά, “γιατί;”. Όταν επίσης ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για πιθανές ομοιότητες του με τον Bob Hope και George Burns, ο Lewis απάντησε, “καμία”.

Στην ερώτηση για το πόσο διαφορετικές είναι οι φετινές του παραστάσεις σε σχέση με τις παλαιότερες που έκανε, είπε “δεν είναι διαφορετικές”, ενώ δήλωσε πως το Λας Βέγκας είναι “το ίδιο” από το 1947 μέχρι σήμερα.

Παρά τη δυσκολία του εγχειρήματος, ο δημοσιογράφος κατάφερε να εκμαιεύσει πως η αγαπημένη περίοδος του κωμικού ήταν όταν συνεργαζόταν με τον Dean Martin, αλλά και πως σκοπεύει να κάνει ακόμη μια, νέα ταινία.

Πηγή: hollywoodreporter

news247.gr

περισσότερα
Back to top button