ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η εορταστική εκδήλωση του Α.Σ. Καστοριάς (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του NAUTICAL HALL, η Διοίκηση, τα Μέλη οι Προπονητές και οι Αθλητές του Α. Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, πραγματοποίησαν μέσα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, σε αντίθεση με το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε έξω, την Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, η οποία συνοδεύτηκε με Λαχειοφόρο αγορά, όπου κληρώθηκαν πλούσια δώρα, προσφορά, καταστημάτων και επιχειρηματιών της πόλης μας.

Καθ’ όλη την διάρκεια της πολύ όμορφης μουσικής βραδιάς, προβάλλονταν από προτζέκτορα, ιστορικές στιγμές, από την πορεία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για την άνοδό της στην Β’ Εθνική Κατηγορία, που αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για τα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας, καθώς και αθλητικές στιγμές από τις ακαδημίες του Συλλόγου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο ακούραστος Πρόεδρος του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Ναούμ Δίτσιος, απηύθυνε προς όλους ευχές για τις γιορτές, ευχόμενος ιδιαίτερα, η ομάδα μας – η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα – στην νέα χρονιά, να στεφθεί και πρωταθλήτρια, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους, όσοι με οποιονδήποτε τρόπο, στηρίζουν τον Σύλλογο.

Δείτε τη μεγάλη σειρά φωτογραφιών στο fonikastorias.gr

fonikastorias.gr

 

 

 

περισσότερα
Back to top button