Ελλάδα

Το πόθεν έσχες της Κωνσταντίνας Κούνεβα – Γράφει ο πιτσιρίκος

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των βουλευτών, υπάρχουν δημοσιεύματα που αφορούν τις καταθέσεις της Κωνσταντίνας Κούνεβα, η οποία είναι ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πόθεν έσχες των βουλευτών είναι μια απάτη. Μια δήθεν εικόνα νομιμότητας, για να νομιμοποιείται η απάτη.

Υποθέτω πως ο θόρυβος για τις καταθέσεις στο λογαριασμό της Κωνσταντίνας Κούνεβα, γίνεται για περάσουν απαρατήρητα τα πόθεν έσχες -και τα έργα- άλλων πολιτικών.

Να θυμίσω πως τις παραμονές των Χριστουγέννων του Δεκεμβρίου του 2008, έγινε επίθεση στην καθαρίστρια και συνδικαλίστρια -τότε- Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Οι δυο δράστες την περιέλουσαν με βιτριόλι και την ανάγκασαν να το πιεί.

Οι δράστες -που παραμένουν ασύλληπτοι- δεν επικηρύχτηκαν αμέσως αλλά μετά από 11 μήνες, και αφού κάποιοι φρόντισαν να επισημάνουν στην πολιτική ηγεσία πως επικηρύσσονται ληστές τραπεζών αλλά όχι αυτοί που επιτίθενται με βιτριόλι σε μια καθαρίστρια που αγωνιζόταν για καλύτερες συνθήκες εργασίας για τις καθαρίστριες.

Αμέσως μετά την επίθεση, υπήρξε μια προσπάθεια από τους πολίτες να μαζευτούν χρήματα, για να γίνουν οι χειρουργικές επεμβάσεις που χρειαζόταν η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Άνοιξαν τραπεζικοί λογαριασμοί στο όνομά της Κωνσταντίνας Κούνεβα, ενώ υπήρξε και γενικό κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση της Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Μεταξύ άλλων, κάποιοι μπλόγκερ έκαναν κάλεσμα στο BIOS, όπου υπήρχε ένα κουτί, όπου ο καθένας μπορούσε να αφήσει χρήματα· το ξέρω γιατί ήμουν ένας από αυτούς που έκαναν το κάλεσμα και ήμουν εκεί.

Αυτά είναι τα χρήματα στο λογαριασμό της Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Χρήματα των πολιτών της χώρας που προσπάθησαν -όσο μπορούσε ο καθένας- να βοηθήσουν έναν άνθρωπο που δέχτηκε μια άνανδρη και δολοφονική επίθεση.

Αν σε κάποιους φαίνονται πολλά τα χρήματα, ας σκεφτούν τι έχει περάσει η Κωνσταντίνα Κούνεβα από το 2008 μέχρι σήμερα, πόσα θα περάσει ακόμα και πόσα θα μείνουν αγιάτρευτα.

Δεν μετριούνται όλα στη ζωή με το χρήμα.

Δεν είναι το παν τα χρήματα στη ζωή. Τα χρήματα είναι χαρτιά.

Επίσης, όλοι αυτοί που παθαίνουν υστερία με μια ρυτίδα ή με ένα σπυράκι στο πρόσωπό τους, ας σκεφτούν για ένα λεπτό το πρόσωπό τους μετά από επίθεση με βιτριόλι.

Οι πολίτες της χώρας -και οι γιατροί της χώρας- στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, μετά από την επίθεση στην Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Η καταγωγή της Κωνσταντίνας Κούνεβα, η συνεργασία της στη συνέχεια με τον ΣΥΡΙΖΑ -ή οτιδήποτε άλλο δεν αρέσει σε κάποιον- είναι παντελώς άσχετα με τη συμπαράσταση των πολιτών σε έναν άνθρωπο που σημαδεύτηκε για πάντα επειδή αγωνιζόταν για τα δικαιώματά του και για τα δικαιώματα των συναδέλφων του.

Και το μυαλό το έχουμε για να σκεφτόμαστε. Μόνοι μας.

pitsirikos.net

περισσότερα

One Comment

 1. Η Κούνεβα άνθρωπος, η Κούνεβα πολιτικός και η σπέκουλα του ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥ

  Η Κούνεβα άνθρωπος : Ο Άνθρωπος ο οποίος αγωνιζόμενος για τη δουλειά του,αλλά και τη δουλειά των άλλων,έπαθε αυτά που έπαθε.
  Έναν τέτοιο άνθρωπο,θα πρέπει να έχει κανείς την καρδιά αλλά και το νου του Πολ-πότ ή του Στάλιν ή του Χίτλερ, για να μη τον συμπονά και τον συμπαραστέκεται. Το ίδιο ,νομίζω, ισχύει και για όσους δεν συμπονούν την έγκυο και τους άλλους ,που κάηκαν ζωντανοί στη Marfin….

  Η Κούνεβα πολιτικός : Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που κρίνεται ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,αλλά σαν πολιτικός ,με τα ίδια ακριβώς κριτήρια ,που κρίνονται και οι άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ : Αυτοί οι Αριστεροί που δηλώνουν εκατομμύρια….τι και αν ο ” σοφός λαός ” δηλώνει πως ” με το σταυρό στο χέρι δεν γίνεσαι πλούσιος ” …..
  Τι ” σταυρό ” κρατούσαν ή μάλλον δεν …..κρατούσαν αυτοί οι άνθρωποι ;

  Αν θέλαμε να μην ασκείται καμία κριτική στην Κούνεβα,ήταν απλό : δεν έπρεπε να γίνει βουλευτής.
  Από τη στιγμή που έγινε,μοιραία κι αναπόφευκτα κρίνεται σαν πολιτικός.

  Τώρα αν κάποιοι ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΙ μπερδεύουν _ μπερδεύουν; _ τον άνθρωπο με την πολιτική και θέλουν να σπεκουλάρουν τον άνθρωπο ,για χάρη της πολιτικής,νομίζω, ότι αυτοί ρίχνουν ξανά βιτριόλι, όχι μόνο στη δύστυχη Κούνεβα , αλλά και στη λογική ._

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button