Κόσμος

Eγινε ζάπλουτη φτιάχνοντας αυτές τις υπερμεγέθεις κουβέρτες (εικόνες-βίντεο)

egine-zaplouti-ftiaxnontas-autes-tis-koubertes.w_l«Χρησιμοποιούμε μόνο τρία πράγματα για να δημιουργήσουμε τα ονειρικά πλεκτά Ohhio: τα χέρια μας, 100% μαλλί μερινός, και, το σημαντικότερο, την έμπνευσή μας»

Σαν να είναι βγαλμένες από παραμύθι, αυτές οι υπερμεγέθεις πλεκτές κουβέρτες της Anna Marinenko είναι το τελευταίο trend για cocooning.

H Oυκρανή σχεδιάστρια φαίνεται σαν να έχει λεηλατήσει την ντουλάπα κάποιου άτυχου γίγαντα, αλλά στην πραγματικότητα έχει χρησιμοποιήσει φυγοκεντρημένο μαλλί και βελόνες, για να δημιουργήσει την πλέξη που χαρακτηρίζει τη συλλογή της από κουβέρτες, κασκόλ, κουκούλες, και περιστασιακά, πουλόβερ.

 

 

 

Οι δημιουργίες της, οι οποίες αποτελούνται από 100% μαλλί μερινός από την Αυστραλία, είναι ζεστές και άνετες το χειμώνα και “αναπνέουν” τέλεια το καλοκαίρι.

«Χρησιμοποιούμε μόνο τρία πράγματα για να δημιουργήσουμε τα ονειρικά πλεκτά Ohhio: τα  χέρια μας, 100% μαλλί μερινός, και, το σημαντικότερο, την έμπνευσή μας» έγραψε στη σελίδα της η Marinenko έγραψε στη σελίδα της καμπάνιας.

 

Kάθε κουβέρτα κοστίζει περίπου 400€ και γίνεται ανάρπαστη μέσα σε λίγα λεπτά

 

 

 

 

 

thetoc.gr

περισσότερα
Back to top button