Καστοριά

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Καστοριάς – Δραματικοί τόνοι στην ομιλία Β. Στεργιόπουλου

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Καστοριάς-Δραματικοί τόνοι στην ομιλία Β. Στεργιόπουλου

Ψηφίστηκε τελικά ο Προϋπολογισμός του Δήμου Καστοριάς για το 2017. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Στεργιόπουλος επιτέθηκε στην κεντρική διοίκηση του Κράτους που χρόνο με τον χρόνο όπως τόνισε απογυμνώνει την Τοπική Αυτοδιοίκηση από πόρους, συγκρίνοντας παράλληλα την κατάσταση των Δήμων με ότι συμβαίνει και σε επίπεδο Κράτους.

Ο κ. Στεργιόπουλος μίλησε και για την λειτουργία των κοινωνικών δομών, αλλά και όλων των υπόλοιπων υπηρεσιών προς όφελος του Πολίτη, που όμως με κάποιο τρόπο πρέπει να καλύπτονται οι ανάγκες τους και μέσα από αυτά που οφείλουν οι Δημότες προς τον Δήμο (Δημοτικά Τέλη, πρόστιμα κτλ).

Τέλος, ο κ. Στεργιόπουλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους Διευθυντές της Οικονομικής Υπηρεσίας και του Προγραμματισμού, κ.κ. Νικολάου και Αντωνίου για το έργο που επιτελούν για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Από την πλευρά της Αντιπολίτευσης τοποθετήσεις έκαναν οι κ.κ. Χατζησυμεωνίδης, Πετκανάς, Παρχαρίδης, με πιο σκληρό τον κ. Βελλίδη ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του κ. Στεργιόπουλου λέγοντας χαρακτηριστικά “περιττή η πολιτική σας παρουσία, παραιτηθείτε κ. Στεργιόπουλε.”

 

 

antennes.gr

περισσότερα
Back to top button