Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Αύριο: Τρίωρη ζωντανή εκπομπή της ΕΡΤ3 από το Άργος Ορεστικό (βίντεο)

Αύριο Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου η τελευταία εκπομπή της χρονιάς “Καθημερινά και Απλά” με την Έλσα Ποιμενίδου και τον Χάρη Αρβανιτίδη, βγαίνει από το στούντιο και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Άργος Ορεστικό.

Σήμερα κατέφθασε στην πόλη πολυμελές συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων και προετοιμάζεται για τη εκπομπή.

Η σελίδα στο Facebook Πρωτοχρονιάτικο Καρναβάλι Άργους Ορεστικού δημοσίευσε την παρακάτω έκκληση:

“Αύριο είναι μια σπουδαία μέρα για το Άργος Ορεστικό καθώς για πρώτη φορά (στα ιστορικά του νόμου μας) θα μεταδοθεί ΖΩΝΤΑΝΆ από δω 3ωρη τηλεοπτική εκπομπή για όσα ζούμε αυτές τις μέρες!

ΜΑΣ δίνετε μια τεράστια ευκαιρία να δείξουμε αυθόρμητα τον τόπο μας και τα έθιμα μας…. Δικαιολογίες τύπου είναι νωρίς…. Έχει κρύο και τέτοια δεν χωρούν….

Υπάρχει φωτογραφία του 1909 με την πλατεία γεμάτη καρναβάλια υπό το βλέμμα των Τούρκων που πιθανόν να κάνανε και συλλήψεις αν πίστευαν πως θίγονται…. Και τώρα θα κρυφτούμε πίσω από αδικαιολόγητα πράματα?

Το λοιπόν αύριο το πρωί ΌΛΟΙ ντυμενοι καλά και ΚΑΡΝΑΒΆΛΙΑ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΟΙΩΝΟΥ….

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ

Με έμφαση στην περιφέρεια και τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και στους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, που πρωταγωνιστούν αθόρυβα και καρτερικά αγωνιζόμενοι για το συλλογικό καλό, μέσα από τις τέχνες, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την Παιδεία, τα κινήματα, τις εθελοντικές οργανώσεις και τις ατομικές πρωτοβουλίες, για ένα καλύτερο παρόν κι ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον.

Παραγωγή: EΡT 3
Σκηνοθεσία: Βούλα Κωστάκη, Σήφης Νανάκης
Αρχισυνταξία: Τζένη Ευθυμιάδου, Ξάνθος Χύτας
Διεύθυνση παραγωγής: Έφη Γκούντα, Θεόδωρος Τσέπος
Παρουσίαση: Έλσα Ποιμενίδου- Χάρης Αρβανιτίδης

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016, 09:00 – 12:00

 

περισσότερα
Back to top button