Καστοριά

Ιερός Ναός του Αγίου Νικάνορος: Δωρεά στο γηροκομείο Καστοριάς

 

Σημαντική ανθρωπιστική βοήθεια  παρέχει στην τοπική μας κοινωνία o Ιερός Ναός Αγίου Νικάνορος ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί  για την περιοχή μας  ο μεγαλύτερος φορέας παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας.

 

Μια ζεστή αγκαλιά αγάπης

 Το  Ενοριακό  Φιλόπτωχο Ταμείο, του εν  λόγο Ναού  προσέφερε τις ημέρες των Χριστουγέννων ένα  χρηματικό ποσό στο γηροκομείο στο ίδρυμα Αθηνάς  και  Λαζάρου  Ρίζου, ως ελάχιστη προσφορά για τις ανάγκες και την κάλυψη λειτουργικών ειδών  των ανθρώπων τις τρίτης ηλικίας.

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικάνορος επιδρά  στην ελπίδα και την αντοχή των πολιτών μας, πάντα με ειλικρινή σεβασμό στην αξία του κάθε ανθρωπίνου προσώπου και  αγωνίζεται  για μια ουσιαστική αλληλεγγύη μέσα στην κοινωνία μας.  

«Το  ενοριακό  φιλόπτωχο ταμείο, του  ιερού Ναού του Αγίου Νικάνορος με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Καστοριάς, κ. Σεραφείμ  προσπαθεί αυτές τις Άγιες ήμερες να στηρίξει  τους Ανθρώπους μας  που έχουν  πραγματική  ανάγκη. Υπάρχει μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά αγάπης από τον Χριστό στους  γερόντους μας για να μην νιώθουν μόνοι», δηλώνει με την ταπεινότητα που τον διακρίνει ο ιερέας του ναού Πατέρας Ελευθέριος Συτιλίδης .

Πάντως το Ενοριακό  Φιλόπτωχο Ταμείο του Αγίου Νικάνορος έχει επιφορτιστεί με μια μεγάλη ευθύνη. Αυτή το να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες ανάγκες. Βέβαια, για να στηθεί όλο αυτό και να έχει απτά αποτελέσματα, πολύτιμη είναι η βοήθεια των εθελοντών, οι οποίοι μπορεί να είναι φορείς, οργανώσεις, επιχειρήσεις, ακόμη και απλοί πολίτες που από το υστέρημά τους δείχνουν μια πρωτοφανή φιλανθρωπία!

 

περισσότερα
Back to top button