Κόσμος

Πέθανε η Κάρι Φίσερ

img_3549-0

H Αμερικανίδα ηθοποιός Κάρι Φίσερ, η Πριγκίπισσα Leia στη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας “Πόλεμος των Άστρων”, πέθανε σήμερα. Είχε υποστεί προσφάτως σοβαρή καρδιακή κρίση και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας, Σάιμον Χολ, επιβεβαίωσε τον θάνατο της 60χρονης πρωταγωνίστριας.

“Με πολύ μεγάλη θλίψη, η κόρη της Billie Lourd επιβεβαιώνει ότι η πολυαγαπημένη της μητέρα Κάρι Φίσερ απεβίωσε σήμερα στις 9 παρά πέντε το πρωί. Την αγάπησε όλος ο κόσμος και θα μας λείψει πάρα πολύ. Εκ μέρους όλης της οικογένειας θέλω να σας ευχαριστήσω για τις ζεστές σκέψεις και τις προσευχές σας τις τελευταίες μέρες”.

Η 60χρονη ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ επέβαινε σε αεροσκάφος που πραγματοποιούσε την πτήση Λονδίνο – Λος Άντζελες και επιβάτες της χορήγησαν τις πρώτες βοήθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης, αναφέρει ο ιστότοπος TMZ.

O αδελφός της, Tod Fisher , δήλωσε στο περιοδικό The Hollywood Reporter ότι η ηθοποιός είχε βγει από το τμήμα εκτάκτων περιστατικών και ότι η κατάστασή της είχε σταθεροποιηθεί, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Το περιστατικό σημειώθηκε 15 λεπτά πριν από την προσγείωση του αεροσκάφους στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το ΤΜΖ.

Ο Erik Scot, εκπρόσωπος των πυροσβεστών του Λος Άντζελες, επιβεβαίωσε ότι λίγο μετά το απόγευμα οι πυροσβέστες απάντησαν στην επείγουσα κλήση που έλαβαν από το αεροδρόμιο για ταξιδιώτη που υπέστη οξύ καρδιακό περιστατικό. “Παρείχαν αμέσως βοήθεια καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης και μετέφεραν την ηθοποιό σε τοπικό νοσοκομείο”, διευκρίνισε χωρίς να πει το όνομα της ηθοποιού.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το προσωπικό που παρείχε τη βοήθεια καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης χρειάστηκε 15 λεπτά για να επανέλθουν οι καρδιακοί παλμοί της ηθοποιού, η οποία τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της καρδιακής λειτουργίας στο Ιατρικό Κέντρο UCLA.

 

news247.gr

περισσότερα
Back to top button