ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των κατηχητικών του Αγίου Νικάνορος

 

img_4678

Εορταστική εκδήλωση στο  πνεύμα των ήμερων πραγματοποιήθηκε από τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων του Αγίου Νικάνορα στην  αίθουσα  συνεστιάσεων του  Ιερού Ναού του ομώνυμου Αγίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία των ιερωμένων του ναού, πλήθους κόσμου, κυρίως μικρών παιδιών, νέων αλλά και γονέων.

Τα κατηχητόπουλα με τον δικό τους τρόπο με σκετς, χριστουγεννιάτικους ύμνους , ποιήματα και κάλαντα μας μετέφεραν στη μακρινή Βηθλεέμ εκεί όπου γεννήθηκε ο θεάνθρωπος, δίνοντας το μήνυμα, τα φετινά Χριστούγεννα να τα γιορτάσουμε με αγάπη και με τον Χριστό στις καρδιές μας.

img_4687

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο ιερωμένος του ναού Πατέρας Ελευθέριος Συτιλίδης, ο οποίος απηύθυνε θερμές ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση, καθώς και στις υπεύθυνες  καθηγήτριες της εκδήλωσης κ.κ. Ελένη Καζάκου, Ζωή Φώτη και  Αλεξία Ουζούνη. Παράλληλα ο ταπεινός ιερέας ευχήθηκε ευλογημένα και πνευματικά Χριστούγεννα, τονίζοντας ότι «Το πραγματικό και διαρκές όφελος των εορτών για τους πιστούς δεν περιορίζεται σε τύπους, αλλά αγγίζει στις καρδιές των ανθρώπων».

img_4685

Αξίζει να αναφερθεί ότι συντονιστής της όλης δήλωσης, επίβλεψη, τεχνική υποστήριξη και προγραμματισμό έκανε ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Νικόλαος Γιανουσάς.

Τέλος δόθηκαν από το Φιλόπτωχο Ταμείο του Αγίου Νικάνορα, σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην όμορφη αυτή εκδήλωση, συμβολικά δωράκια.

Δώρα Κωτσοπούλου

Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button