ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Ο ταλαντούχος επιθετικός του ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ Φίλιππος Μαλεγκάνος θα συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά στην Κύπρου

filipposmalegkanos

Πολύ μεγάλη επιτυχία για το σωματείο του ΑΟ Κάστωρ θεωρείται η πρόσκληση της ΠΑΕ Ατρομήτου προς τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της Φίλιππο Μαλεγκάνο, προκειμένου να συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά Ακαδημιών που θα διοργανωθεί στην Λευκωσία της Κύπρου το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου.

Ο νεαρός επιθετικός του ΑΟ Κάστωρ και βασικό στέλεχος της Μικτής Παίδων ΕΠΣ Καστοριάς Φίλιππος Μαλεγκάνος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενσωματωθεί με την αποστολή της Κ14 (γεννημένοι 2003) ΠΑΕ Ατρομήτου, προκειμένου να συμμετέχει στο 2ο Nicosia International Cup 2016. Αναμφίβολα, για τον ταλαντούχο επιθετικό του ΑΟ Κάστωρ, στο διεθνές τουρνουά το επίπεδο του οποίου είναι πολύ υψηλό, θα έχει την μοναδική ευκαιρία να δείξει τις μεγάλες ικανότητες και το ταλέντο του.

Το 2ο Nicosia International Cup 2016

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Nicosia International Cup 2016 θα διεξαχθεί στη Λευκωσία στις 26-30 Δεκεμβρίου σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει μαζί παιδιά απ’όλο τον κόσμο, προσφέροντας τους την ευκαιρία να συναντηθούν, να συναγωνιστούν και να ανακαλύψουν διαφορετικές κουλτούρες με το ποδόσφαιρο σαν μέσο αλληλοεπικοινωνίας μέσα σε μια γιορτινή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Η Κύπρος επελέγη σαν η χώρα που θα φιλοξενήσει αυτό το γεγονός κι έτσι τα παιδιά όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις ομορφιές του νησιού μας, αλλά θα έχουν και την ευκαιρία να συναγωνιστούν με διάσημες ποδοσφαιρικές ομάδες απ’όλο τον κόσμο.

Πάνω από 50 ομάδες θα συμμετάσχουν στο συναρπαστικό αυτό διεθνές κύπελλο. Περιλαμβάνονται τοπικές και διεθνείς ποδοσφαιρικές ακαδημίες από χώρες όπως Ισπανία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πολωνία, Ινδία, Ιαπωνία, Σερβία, Ελλάδα, Αυστραλία και Ντουμπάι.

sentra.com.gr

 

περισσότερα
Back to top button