Ελλάδα

Έρχεται το τέλος της Paysafe στην Ελλάδα

6aa02982cd019aeacadab492ca3d9f01_lΝέες αλλαγές στον ελληνικό στοιχηματικό τομέα φέρνει νομοσχέδιο που αφορά τις ηλεκτρονικές πληρωμές που πρόκειται να ψηφιστεί το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, το νομοσχέδιο που κατατέθηκε και αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα «ταράζει» τα νερά και αναμένεται να επηρεάσει την καθημερινότητα χιλιάδων παικτών.

Πιο συγκεκριμένα, η Paysafecard θα σταματήσει να κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τη μορφή που τη γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, καθώς το νέο νομοσχέδιο προβλέπει την κατάργηση της δυνατότητας ηλεκτρονικών πληρωμών με ανώνυμα μέσα.

Φυσικά, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μία τέτοια εξέλιξη, αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στον online στοιχηματισμό στην Ελλάδα, καθώς η Paysafecard αποτελεί για χρόνια έναν από τους δημοφιλέστερους τρόπους κατάθεσης των Ελλήνων παικτών.

Πολύ απλά, κανείς δεν θα μπορεί πλέον να αγοράσει μία Paysafecard από το περίπτερο της γειτονιάς του και να καταθέσει αυτόματα το ποσό στην εταιρία που επιθυμεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγορά θα γίνεται από συγκεκριμένα σημεία πώλησης και στη συνέχεια το ποσό θα πρέπει να μεταφέρεται από τον παίκτη στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι της paysafe (που θα έχει ακολουθήσει διαδικασία ταυτοποίησης κατόχου) και στη συνέχεια θα ακολουθεί η μεταφορά στην εταιρία.

Από την πλευρά τους, οι εταιρείες αναμένουν τις εξελίξεις ωστόσο, η Stoiximan δείχνει προετοιμασμένη, καθώς προσφέρει ήδη τις περισσότερες μεθόδους κατάθεσης στην αγορά, με ποικιλία και αμεσότητα:

– Άμεση πίστωση με Τραπεζική Πληρωμή μέσω internet (Web Banking). Πρόκειται για τη νέα πολύ δημοφιλή μέθοδο κατάθεσης που έχει συγκεντρώσει την προτίμηση των παικτών με την ευκολία και την αμεσότητα πληρωμής. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης μέσω Web-Banking είναι μόλις 1€!

– Άμεση κατάθεση με Ελληνικές & Ξένες Πιστωτικές/Χρεωστικές Κάρτες

– Viva Spots (Αγορά κάρτας από 1000+ σημεία της VIVA και άμεση κατάθεση του ποσού στον Stoiximan λογαριασμό)

– Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια (Viva Wallet, Skrill, Neteller)

fpress.gr

περισσότερα
Back to top button