ΕλλάδαΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Γιώργος Μπαμπούλης: Μία στιγμή μου έδωσε τη δουλειά που με γεμίζει

Γιώργος Μπαμπούλης: Μία στιγμή μου έδωσε τη δουλειά που με γεμίζει

Όταν δεν έχεις ανακαλύψει την κλίση σου αλλά είσαι συνειδητοποιημένος στην αναζήτηση, τότε κάποια στιγμή βρίσκεις αυτό που θέλεις. Έτσι κάπως έγινε με τον Γιώργο Μπαμπούλη που πριν από 18 χρόνια ξεκίνησε από την Καστοριά, όπως κάθε νέος, την αναζήτηση για το επαγγελματικό του μέλλον.

Από δικηγορική οικογένεια ο Γιώργος δεν σκέφτηκε, όπως λέει ο ίδιος, ούτε μια φορά να ακολουθήσει τη νομική οδό στην επαγγελματική του αποκατάσταση και έτσι έφυγε για Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την αναζήτηση του και τελικά την βρήκε στον χώρο του real estate.

«Όλα έγιναν εντελώς τυχαία, όπως όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή» λέει ο ίδιος και συνεχίζει: «Έψαχνα σπίτι για κάποιους φίλους από το εξωτερικό, που μου είχαn ζητήσει να τους βοηθήσω και τότε ανακάλυψα ότι αυτό είναι το επάγγελμα που μου ταιριάζει. Είναι οι τοίχοι, τα κτίρια, είναι το σπίτι, ο χώρος εργασίας, οι άνθρωποι που τους βρίσκεις αυτό που τους ταιριάζει και τους βλέπεις ικανοποιημένους και πολλές φορές χαρούμενους. Όλα αυτά με οδήγησαν στο real estate με το οποίο απασχολούμαι μέχρι και σήμερα».

Ο Γιώργος Μπαμπούλης είναι πλέον βασικός συνεργάτης της Bee Executive Real Estate.

«Ήρθα Θεσσαλονίκη το 1999 για σπουδές και όλα άλλαξαν στη ζωή μου το2004 τότε που ανακάλυψα το επάγγελμα του μεσίτη ακινήτων. Έτσι άρχισα στήνοντας το δικό μου γραφείο και το 2013 ήρθα στη Bee Executive Real Estate».

Τι είναι όμως εκείνο που συναρπάζει τον Γιώργο στη δουλειά που κάνει;

«Είναι μια δουλειά δύσκολη, που δεν έχει ωράριο και δεν έχει σαββατοκύριακα , αφού όπως είναι φυσικό που περισσότεροι ενδιαφερόμενοι ψάχνουν σπίτια το σαββατοκύριακο. Είναι ένα επάγγελμα που δεν σε αφήνει ούτε στιγμή να ηρεμήσεις, ακόμα και όταν έχω σχολάσει κοιτάω και έχω το νου μου για αναζήτηση ακινήτων».

Παρά τη κρίση που μαστίζει τον χώρο του real estate ο Γιώργος δείχνει ικανοποιημένος. «Είναι δύσκολα, η κρίση, που τη ζούμε, διαρκεί πολύ, όμως αν αγαπάς τη δουλειά σου και την κάνεις σωστά αντέχεις. Άλλωστε είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και βλέπω πάντα τη θετική πλευρά και εδώ σε αυτή την περίπτωση η κρίση ξεχώρισε τη φύρα από το στάχυ, δηλαδή έφυγαν από το επάγγελμα εκείνοι που το έκαναν ευκαιριακά, χωρίς συνείδηση και οι παράνομοι. Βέβαια η παραμεσιτεία υπάρχει ακόμα αλλά σε μικρότερα επίπεδα».

«Στη Bee Executive Real Estate ήρθα επειδή είναι μια μεγάλη και σοβαρή εταιρία που λειτουργεί με ιδιαίτερο επαγγελματισμό, υψηλή τεχνογνωσία και σεβασμό στον πελάτη ενώ υπάρχουν εξειδικευμένοι συνεργάτες που λύνουν το κάθε θέμα που μπορεί να προκύψει. Με δύο λόγια στη Bee Executive Real Estate δεν δουλεύουμε απλά μια μεσιτεία, αλλά παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον πελάτη» εξηγεί ο Γιώργος Μπαμπούλης.

Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει πλέον αυτοκίνητο. Ο λόγος είναι πρακτικός και μας τον εξηγεί ο ίδιος: «Είμαι κάτοικος κέντρου, πέντε λεπτά με τα πόδια από το γραφείο επομένως είναι κάτι που δεν μου χρειάζεται. Είναι άσκοπο να έχεις αυτοκίνητο αν είσαι κάτοικος του κέντρου και δουλεύεις στο κέντρο, αφού το χρησιμοποιείς μια ή δύο φορές το μήνα.

Δεν συμφέρει και οικονομικά. Έτσι αν χρειαστώ αυτοκίνητο, να πάμε μια εκδρομή ας πούμε με την παρέα, νοικιάζουμε».

Μέσα στο βεβαρυμμένο ημερήσιο πρόγραμμα του, πότε βρίσκει χρόνο ο Γιώργος Μπαμπούλης να ασχοληθεί με τον εαυτό του;

«Ο χρόνος είναι πολύ λίγος. Το βράδυ που τελειώνω από το γραφείο συναντάω φίλους για φαγητό, σινεμά, αν έχει καμιά καλή ταινία ή απλά για ένα ποτό στο Bau’ s που είναι το αγαπημένο στέκι μου. Στη συνέχεια σπίτι και ξεκούραση. Είμαι εργένης και έτσι δεν έχω άλλες υποχρεώσεις, σπίτι, διάβασμα, επειδή μου αρέσει να διαβάζω και την επόμενη μέρα ξανά στη καθημερινότητα», λέει ο ίδιος.

Σου αρέσουν οι εξορμήσεις ή προτιμάς την πόλη;

«Οι εξ ορμήσεις μου αρέσουν πολύ. Τα ταξίδια γενικά μου αρέσουν, σκέψου ότι έχω γυρίσει περισσότερες από 60 χώρες του κόσμου, σχεδόν όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες και έχω πάει Αμερική, Ασία και Αφρική. Φυσικά έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα. Το ταξίδι για μένα είναι η πιο πολύτιμη εμπειρία στη ζωή. Δύο στοιχεία με κρατούν ζωντανό και δυνατό..το ταξίδι και ο έρωτας » καταλήγει ο Γιώργος Μπαμπούλης.

activeman.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button