Ελλάδα

Ανοίχτηκε η διαθήκη του Ανδρέα Μπάρκουλη -Ποιοι είναι οι κληρονόμοι της περιουσίας του

mparkoulis-andreas-8-708_0Στις 6 Δεκεμβρίου ανοίχτηκε η διαθήκη του Ανδρέα Μπάρκουλη, με τον γνωστό ηθοποιό να ορίζει ως μοναδικούς κληρονόμους τον 14χρονο γιο του Νικόλα και τη σύζυγό του Μαίρη.

Μετά την ανακοίνωση του περιεχομένου της διαθήκης, η κόρη του ηθοποιού από τον πρώτο γάμο του, Βίκυ, σεβόμενη την επιθυμία του πατέρα της, ανακοίνωσε ότι δεν θα την προσβάλει, σε αντίθεση με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων Ελλήνων Ηθοποιών «Διόνυσος», η οποία δεν τη δέχεται όπως αποκαλύπτει η Μαίρη Μπάρκουλη.

Όπως αναφέρει η Espresso, επικαλούμενη τη σύζυγο του ηθοποιού: «Η ύπαρξη διαθήκης δεν ήταν γνωστή σε κανέναν άλλον και γράφτηκε σχεδόν πριν από δεκατρία χρόνια, λίγον πριν από τη βάφτιση του Νικόλα. Γνώριζα από τον ίδιο πως θα άφηνε το 50% των πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων του (και όλα τα υπόλοιπα) στο Νικόλα και το 50% σε εμένα με τον όρο να μην ξαναπαντρευτώ ποτέ. Αυτός ο όρος τελικά δεν υπήρχε στη διαθήκη που ανοίχτηκε. Ήταν μάλλον ένα αστείο του συζύγου μου. Επιθυμούσε να εξασφαλίσει τον Νίκο, καθώς αυτό που τον προβλημάτιζε ήταν πώς θα άφηνε πίσω του ένα ανήλικο παιδί και μάλιστα σε χέρια μανιακών που θέλουν να το κατασπαράξουν».

Ο άγνωστος -μέχρι πρότινος- γιος του Μπάρκουλη, Ντιρλάντ, δεν αναφέρεται πουθενά στη διαθήκη.
iefimerida.gr

περισσότερα
Back to top button