Άργος ΟρεστικόΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

16χρονη καστοριανή συμμετοχή σήμερα στο “The Voice”

voice3

Σήμερα στο 10ο επεισόδιο του “The Voice” και μια καστοριανή συμμετοχή

The Voice of Greece επεισόδιο 10 απόψε και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τις νέες εξελίξεις.

Σάρωσε σπάζοντας κάθε ρεκόρ τηλεθέασης η ένατη blind audition του «The Voice of Greece» της τηλεόρασης τους ΣΚΑΪ, σημειώνοντας 33,6% στο σύνολο και 39,8% στο νεανικό κοινό.

1.428.467 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό το συναρπαστικό σόου, όταν στο νεανικό κοινό έφθανε μέχρι και 54,5%.

Εκεί όμως, που χτύπησε κόκκινο ήταν στις γυναίκες 15-24 αφού κατά μέσο όρο καθ΄ όλη τη διάρκεια του χθεσινού σόου σημείωσε 60,7%.

Η συνέχεια αναμένεται εντυπωσιακή απόψε στις 10 το βράδυ με το 10ο επεισόδιο του «The Voice of Greece» με 18 νέες συναρπαστικές φωνές.

Στο σημερινό επεισόδιο : Ένας δάσκαλος οδήγησης, μια πρωταθλήτρια ιππασίας, ένας σύγχρονος ροκάς, μια 16 χρονη με ώριμη φωνή, η αδερφή ενός διαγωνιζόμενου παλαιότερου Voice που πέτυχε, μια φοιτήτρια στο χημικό, μια όμορφη ηθοποιός που δουλεύει με τον Μάρκο Σεφερλή, μια Λαρισαία που ο Σάκης Ρουβάς αποκάλεσε «μάγισσα», ένας ταξιτζής που τραγουδάει μόνο στο ταξί του, μια μαμά που γνωρίσαμε παλιότερα στη σειρά «Εγκλήματα» και ένας Κύπριος με εξαιρετική φωνή δίνουν τη δική τους μάχη για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης διαχειρίζεται την ένταση και το άγχος των διαγωνιζομένων, όπως και την αγωνία των οικογενειών και των φίλων τους.

Οι τέσσερις coaches: Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να ακούσουν και να διεκδικήσουν τους καλύτερους για την ομάδα τους.

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές απόψε στις 10.00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στο σημερινό επεισόδιο συμμετέχει η 16χρονη Άννα Δημητρίου, μαθήτρια του Λυκείου Άργους Ορεστικού

 

 

 

περισσότερα
Back to top button