ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

«Σεφ» για καλό σκοπό ο Καστοριανός άσος Νίκος Λαζαρίδης!

a50ee8bdd4bfd67dd54300d91464f75a_xl

Στο 1ο Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης που έγινε σε μια εορταστική και ζεστή ατμόσφαιρα σε ρεστοράν του Παλαιού Φαλήρου παραβρέθηκε ο αρχηγός του

Ατρόμητου Νίκος Λαζαρίδης ο οποίος έγινε σεφ» για καλό σκοπό μοιράζοντας χαρά σε άπορες οικογένειες και παιδιά του Δήμου Αθηναίων

Αθλητές από όλους τους χώρους σε ρόλο σεφ» πρόσφεραν φαγητό σε μικρούς και μεγάλους προσφέροντας μια νότα χαράς στην δύσκολη καθημερινότητά τους.. Εκτός του Νίκου Λαζαρίδη που μοίρασε πολλά αυτόγραφα στα παιδιά παρευρέθηκαν οι: Τζέιμς Φελντέιν (Παναθηναϊκός Superfoods), Παναγιώτης Μάντης-Παύλος Καγιαλής (Ολυμπιονίκες Ιστιοπλοΐα), Βασιλική Μιλλιούση ( Ενόργανη Γυμναστική), Βλάσης Μάρας (Ενόργανη Γυμναστική), Παναγιώτης Κόρμπος (Πανιώνιος) αλλά και ο Γιώργος Μητσικώστας.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και δίνω χαρά στα παιδιά, είναι τιμή μου. Είναι πολύ σημαντικό να προσφέρεις τέτοιες μέρες σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Λαζαρίδης.

Διοργανωτής του «γεύματος αγάπης» ήταν ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος (δημοσιογράφος) και η εκτελεστική ομάδα η Μάνια Αλιβιζάτου και η Εύα Τριανταφυλλοπούλου.

20161212 131712

peristerisports.gr

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button