Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάΠρόσωπα

Διήμερο εργαστήριο για τη νέα παράσταση του “Σπασμένο Ρόδι” (βιογραφικό)

spasmenorodi

Το “Σπασμένο Ρόδι” προσκαλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη νέα του παράσταση στο διήμερο εργαστήριο με τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Μιχαήλ. Το εργαστήριο θα αποτελέσει την πρώτη συνάντηση γνωριμίας των ενδιαφερομένων μεταξύ τους, καθώς και με τον σκηνοθέτη. Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια για κίνηση. Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στην κεντρική αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστοριάς “Αθανάσιος Χριστόπουλος” (πρώην Rex στην πλατεία Ομόνοιας), τις παρακάτω ώρες:

Σάββατο 6:45μ.μ.-10:30μ.μ.

Κυριακή: 3:00μ.μ.-7:00μ.μ.

 

Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο Μιχαήλ

Κατάγεται από το Άργος Ορεστικό. Με έδρα του τη Θεσσαλονίκη εργάζεται σε Ελλάδα και Αγγλία ως σκηνοθέτης, ηθοποιός και εκπαιδευτικός θεατρικού / εμψυχωτή. Βλέπει το θέατρο ως εργαλείο προσωπικής και κοινωνικής απελευθέρωσης.

Δουλειές του που έχουν παρουσιαστεί στην Καστοριά:

Κομμάτι για 2 (2015), στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μέρες Θεάτρου του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Συμμετοχή σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπου και βραβεύτηκε.

Άγιος Ζαμπλακάς / Το Γάλα του Θανάτου (2013), μια παραγωγή του Σπασμένου Ροδιού, βασισμένο πάνω σε κείμενα των Γ. Γκολομπία και M. Yourcenar.

Αναπαράσταση (2012) ένα μεγάλης κλίμακας δρώμενο με 100 συντελεστές για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση του Άργους Ορεστικού.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία του με το Σπασμένο Ρόδι.

Το 2016 ήταν ένας από τους 20 Έλληνες καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν από το Marina Αbramovic Institute και το ΝΕΟΝ για να παρουσιάσει δουλειά του στο AS ONE στο Μουσείο Μπενάκη.

Σπούδασε Σωματικό Θέατρο και Θέατρο της Επινόησης στο London International School of Performing Arts με την παιδαγωγική του Λεκόκ και Performance με κατεύθυνση στη σκηνοθεσία στο Brunel University στο Λονδίνο.

 

περισσότερα
Back to top button