ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

“Προσγειώθηκε” ανώμαλα η Καστοριά, στο Βογατσικό (ρεπορτάζ – ευχαριστίες)

omada

“Προσγειώθηκε” ανώμαλα η Καστοριά, στο Βογατσικό, όπου άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς, αφού έφερε ισοπαλία 3-3, με την τοπική Ομόνοια, δίνοντας με αυτό τον τρόπο, ένα νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της Ε. Π. Σ. Καστοριάς. Έτσι με αυτό το αποτέλεσμα η Καστοριά έδωσε το δικαίωμα στους διώκτες της Αστραπή Μεσοποταμίας (νίκησε εκτός έδρας την Α. Ε. Γραμμοχωρίων με 2-4) και Μ. Αλέξανδρο Καλλιθέας (νίκησε εντός έδρας τον Α. Σ. Νταηλάκη με 4-0), να μειώσουν την διαφορά στον έναν και δύο βαθμούς αντίστοιχα από την κορυφή και να ελπίζουν ξανά στο όνειρο της ανόδου.

Η γηπεδούχος ομάδα, που δεν είχε τίποτα να χάσει, εκμεταλλεύτηκε σε καίρια σημεία τα τραγικά λάθη της άμυνας των φιλοξενούμενων και κατόρθωσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τεχνική ηγεσία και παίκτες της αξίζουν θερμά συγχαρητήρια γιατί αγωνίστηκαν με σθένος για το καλύτερο και το πέτυχαν, επί ενός μεγάλου αντιπάλου όπως είναι η Καστοριά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Καστοριά, η οποία ευτύχησε να προηγηθεί με την συμπλήρωση ενός τετάρτου του παιχνιδιού. Ήταν το 14΄, όταν ο Μαντζάνας βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας και με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 22΄ο Λάκης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους (1-1), αφού εκμεταλλεύτηκε γλίστρημα του Νέδου. Στο 34΄ο Πατσογιάννης με σουτ έκανε το 2-1. Στο 39΄ο Αντωνιάδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και το πέναλτι που δόθηκε, το εκτέλεσε εύστοχα ο Damzi, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (2-2). Στο 41΄ο Tahirllari με σουτ έκανε το 2-3, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Καστοριά πίεσε για να “καθαρίσει” το παιχνίδι, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πέτυχαν να πετύχουν γκολ και να ισοφαρίσουν το παιχνίδι. Ήταν στο 55΄, όταν από λάθος γύρισμα του Λαδά προς τον Δημητριάδη, ο Πούλα πρόλαβε τον τερματοφύλακα της Καστοριάς και με σουτ έκανε το 3-3. Στη συνέχεια ο Παρασκευαΐδης κατέβασε ρολά, οι παίκτες της Καστοριάς εκνευρίστηκαν και στο 96΄(ο κ. Στυλιάδης κράτησε 6΄καθυστέρηση), ήλθε το αποκορύφωμα αυτού του εκνευρισμού, αλλά και της ατυχίας για τους φιλοξενούμενους, όταν χάθηκε διπλή ευκαιρία για να πάρουν τον αγώνα. Ο Αντωνιάδης σούταρε, από κοντά, ο Παρασκευαΐδης απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης ο Νέδος απέτυχε σχεδόν πάνω από την γραμμή να σκοράρει, βγάζοντας τη μπάλα άουτ.

Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Στυλιάδη Δ. και των βοηθών του κ. κ. Κοτεκίδη Ι. και Γιαννόπουλου Κ., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:

ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ: Παρασκευαΐδης, Μπλιάγκας, Βαενάς, Τομόπουλος, Ευγενιάδης, Γιαννάκης, Σκανδάλης (90΄Τερλής), Δίμτσιος Σ. (46΄Πούλα), Λάκης, Παπανδρέου (76΄Τσάμης), Πατσογιάννης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δημητριάδης, Χασάι (55΄Τσίπη), Τσόπρας, Μηλιάτης, Νέδος, Λαδάς, Damzi, Αντωνιάδης, Tahirllari (81΄Νίνος), Astrauskas, Μαντζάνας

 

Ευχαριστήριο της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, προς την Ομόνοια Βογατσικού

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια την διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας Βογατσικού, αλλά και τους φιλάθλους της τοπικής ομάδας, για την άψογη φιλοξενία που προσέφεραν στην ομάδα μας, στο μεταξύ μας παιχνίδι. Τους ευχαριστούμε, από τα βάθη της ψυχής μας, τους ευχόμαστε Καλή Συνέχεια και τους περιμένουμε για να ανταποδώσουμε στον β΄ γύρο.

agsk-kastoria.blogspot.gr

περισσότερα
Back to top button