ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Οι “Scars of Tears” με ένα Live, θα παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια

15443130_1687241131586977_3162867265342165215_o

Οι “Scars of Tears”, ανακοινώνουν το release του επερχόμενου δίσκου τους με τίτλο “Just Dust” και προϊδεάζουν το κοινό της Καστοριάς για το τι να περιμένει από τη δεύτερη δουλειά τους. Μαζί με τους “Scars of Tears” θα είναι και οι “R for Renegade” ανοίγοντας πολύ δυναμικά την βραδιά.
Με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Τετάρτη 04/01, 21:30

στο “Prague Draft”

scarsoftears3

 

SCARS OF TEARS
Οι ‘Scars of Tears’ είναι μια ατμοσφαιρική rock / metal μπάντα από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την πόλη της Καστοριάς. Ο ήχος της μπάντας χαρακτηρίζεται από ισχυρά κιθαριστικά riffs, τη μελωδική φωνή της Χαριτίνης που σε συνδυασμό με τα δυναμικά φωνητικά του Μπάμπη και του Θανάση και το στερεό στυλ drumming του Χρήστου δίνουν ένα ακουστικό αποτέλεσμα ιδιαιτέρως απολαυστικό, ειδικά για τους λάτρεις της ροκ και μέταλ μουσικής.
Facebook page:
https://www.facebook.com/ScarsOfTearsBand/

r-for-renegade

R FOR RENEGADE
Μια Alternative Rock μπάντα από την Καστοριά.Αποτελούνται από 3 μέλη. Τον Νίκο Καραγιαννίδη στην κιθάρα και τα φωνητικά,Σωτήρη Αναστασιάδη στα ντραμς και τον Γιάννη Ρορόπουλο στο μπάσο. Είναι ενεργοί από τον Φεβρουάριο του 2014. Αρχικά ξεκίνησαν κάνοντας διασκευές από μεγάλα συγκροτήματα της διεθνούς Rock και Metal σκηνής όπως Metallica,Megadeth,Misfits,Three Days Grace και Foo Fighters. Σαν μπάντα έχουν κατορθώσει να κάνουν αρκετά headline shows καθώς και support σε αρκετά ονόματα της ελληνικής σκηνής όπως Phase Reverse, Bad Movies και Nasa Funk.
Facebook page:
https://www.facebook.com/R4Rofficial/

Για περισσότερες πληροφορίες και γενικές ερωτήσεις:
[email protected]

 

 

περισσότερα
Back to top button