Καστοριά

Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο 2017 των Φίλων του Περιβάλλοντος

56566543

Αδιαμφισβήτητα είναι κάτι πολύ όμορφο και μοναδικό το φετινό ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017, που έχει εκδώσει ο Σύλλογος Φιλών Περιβάλλοντος Καστοριάς. Με όμορφες φωτογραφίες από τις μοναδικές γωνιές της Καστοριάς. Ως Δ.Σ του Συλλόγου θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλους, τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Γρήγορη &  Κωνσταντίνου Τσάμη που για πολλά χρόνια είναι χορηγοί στο ημερολόγιό μας και πάντα είναι δίπλα στον Σύλλογό μας με αυτόν τον τρόπο. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους μας ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους της πόλης μας, που κάθε χρόνο οι φωτογραφίες τους κοσμούν το όμορφο ημερολόγιο μας και με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν στην προβολή της Καστοριάς μας.

15337535_10154792540804153_5101237031505481880_n

Τις αμέσως επόμενες μέρες η Διοίκηση του Συλλόγου θα διαθέσει το ημερολόγιο στα καταστήματα, στα γραφεία, αλλά και σε όλες τις φίλες και τους φίλους μας στην πόλη της Καστοριάς. Ελπίζουμε όλοι εσείς οι φίλοι μας να το αγκαλιάσετε με αγάπη, γιατί όπως γνωρίζετε τα έσοδα από αυτήν την προσπάθεια θα είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε οικονομικά στις πολύ μεγάλες πάγιες υποχρεώσεις μας, αλλά και τη συντήρηση όλων των έργων που έχουν τη σφραγίδα του Συλλόγου μας.  Βοηθήστε τον ιστορικό σύλλογο μας να μείνει ζωντανός ώστε να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην όμορφη Καστόρια μας όπως μπορεί και το κάνει τόσο καλά εδώ και 43 χρόνια.

Η Διοίκηση του Συλλόγου εύχεται σε όλες και όλους τους ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥΣ ανά τον κόσμο, Χαρούμενες Γιορτές, με υγεία χαρά και αισιοδοξία.

 

 

περισσότερα
Back to top button