ΑθλητικάΚαστοριά

Κρίσιμες ώρες για τον Ν.Ο.Κ.-Έκτακτη σύσκεψη παρουσία βουλευτών και Δήμου (φωτο)

Κρίσιμες ώρες για τον Ν.Ο.Κ.-Έκτακτη σύσκεψη παρουσία βουλευτών και ΔήμουΠρόστιμο που μπορεί να ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ – Γκρέμισμα του πύργου της κωπηλασίας στην Νότια Παραλία

Μπροστά σε δύο τρομακτικά προβλήματα βρίσκεται η διοίκηση του ΝΟΚ. Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη παρουσία τόσο της κας. Τελιγιορίδου, όσο και της της κας. Αντωνίου.

Το παρών έδωσαν από τον Δήμο Καστοριάς οι Αντιδήμαρχοι κ. Λιάνος και Ζήσης, από την Περιφέρεια ο κ. Κώττας, ο νομικός του ΝΟΚ, κ. Λαουμτζής και ο λογιστής του ΝΟΚ, κ. Κενανίδης.

Πρώτο θέμα, η νομιμοποίηση του κτιρίου του ΝΟΚ, αφού σύμφωνα με αυτά που ακούστηκαν στην σύσκεψη επίκειται πρόστιμο από την Κτηματική Υπηρεσία που μπορεί να ξεπεράσει και τις 200.000 ευρώ!

Δεύτερο καυτό θέμα το γκρέμισμα του πύργου της κωπηλασίας στην Νότια Παραλία, αφού όπως τόνισε ο κ. Λιάνος “υπάρχει και σχετική εισαγγελική εντολή εκτός από τα έγγραφα της Κτηματικής.” Αν γκρεμιστεί ο πύργος τότε η Καστοριά δεν θα μπορέσει να διοργανώσει το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο antennes.gr βρέθηκε στην σύσκεψη αυτή και από ότι φάνηκε αναλαμβάνουν άμεσα πρωτοβουλίες για την λύση των δύο αυτών θεμάτων τόσο οι δύο βουλευτίνες, όσο και ο Δήμος Καστοριάς.

antennes.gr

περισσότερα
Back to top button