ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Γυναικείο Μπάσκετ ΕΚΑΣΔΥΜ: ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας – ΑΣ. Άργους Ορεστικού 40-43

15319398_1491924497489474_994357131_n

Μεγάλη (την πρώτη για τη φετινή χρονιά) και μάλιστα εκτός έδρας νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα του ΑΣ. Άργους Ορεστικού, κερδίζοντας τον νεοφώτιστο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας μέσα στην έδρα του με σκορ 40-43 στο «τοπικό ντέρμπυ» . Αν και το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ, ήταν σίγουρα ακατάλληλο για καρδιακούς μιας και κρίθηκε στις λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά, όπου η ομάδα του Άργους φάνηκε πιο έμπειρη, ψυχωμένη και με απαράμιλλο πάθος, καθαρό μυαλό αλλά και σωστές επιλογές στα κρίσιμα πήρε το πολυπόθητο διπλό. Σημειωτέον ότι η νίκη ήρθε με ανατροπή μιας και οι φιλοξενούμενες είχαν απ ΄ότι φαίνεται  τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν το ματς αφού στο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ με 42-30 και μάλιστα μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο όπου πραγματικά δεν έπεφτε καρφίτσα(!) με την ψυχολογική πίεση των τελευταίων λεπτών σαφέστατα να «βαραίνει» την ομάδα του Άργους που όμως αντέδρασε σωστά και έτσι απέδρασε με το ροζ φύλλο αγώνα!

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν και αρκετοί φίλαθλοι του Άργους που στήριξαν την προσπάθεια του γυναικείου τμήματος του συλλόγου.

 

TO ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ:

ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ (Ζαγάρας): Κριτσιλίδου 2, Καφαταρίδου Αικ. 1, Ζαγάρα, Ασημάκη, Γρηγοριάδου 4, Δατσιάδου 8, Κοτανίδου 6(1), Τσακμάκη 4, Καφαταρίδου 10, Κουτσιανούδη 3, Βαξεβάνου, Παύλου 2.

 

ΑΣ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ( Γεωργοπούλου – Καραγεωργίου): Μουτζίκη, Καραγεωργίου Β. 5 (1), Κιτσίρη, Καραγεωργίου Μ, 6, Πατσιαρίκα Κ. 2, Τερζοπούλου 8, Πατσιαρίκα Δ, Νικολαϊδου, Παπακωνσταντίνου, Αντωνιάδου 5, Γεωργοπούλου 7.

περισσότερα
Back to top button