Ελλάδα

Ηράκλειο: Το μεγάλο λάθος του πεθερού μετά την πρώτη νύχτα γάμου!

15356

Το νεαρό ζευγάρι είχε μόλις παντρευτεί και τα χαρίσματα από το γάμο του έφτασαν στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 26.000 ευρώ και πριν φύγουν οι νιόπαντροι για το γαμήλιο ταξίδι αποφάσισαν να δώσουν για ασφάλεια τα χρήματα στον πατέρα του γαμπρού μέχρι εκείνοι να επιστρέψουν.

Εκείνος για να μη συμβεί κάποιο κακό τα έβαλε στην τράπεζα στο λογαριασμό του και καταλαβαίνετε τι συνέβη όταν το ζευγάρι ήλθε από το ταξίδι και πήγε να πάρει τα χρήματα από την τράπεζα και εκεί διαπίστωσε πως ο λογαριασμός του πατέρα έχει δεσμευτεί καθώς ο Δήμος Ηρακλείου έχει δεσμεύσει το ΑΦΜ του οφειλέτη από πρόστιμα για το αυθαίρετο κτίσμα του!

Η καταγγελία γίνεται στο cretalive από τον πρόεδρο των οικιστών του νομού Ηρακλείου Μιχάλη Βλαχάκη και είναι μία από τις πολλές που γίνονται καθημερινά στο σύλλογο για την αποστολή με μπιλιετάκια από την οικονομική υπηρεσία του δήμου για απλήρωτα πρόστιμα αυθαιρέτων που στέλνει τις βεβαιωμένες οφειλές προς είσπραξη με αποτέλεσμα να μπλοκάρονται ΑΦΜ και τραπεζικοί λογαριασμοί .

Όλα αυτά γίνονται στη σκιά της σημερινής σύσκεψης στη Λότζια στην προσπάθεια αναζήτησης λύσης καθώς το φαινόμενο παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Οι οικιστές ζητούν κατουσίαν σιωπηρή παράταση ως τις 8 Φλεβάρη οπότε και θα έλθει το νέο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα, στο δήμο ζητάνε νομοθετική ρύθμιση καθώς θεωρούν πως δεν μπορούν να μπλοκάρουν τη διαδικασία αφού υπάρχουν ποινικές ευθύνες προς τους υπαλλήλους και σήμερα αναζητείται λύση !

 

cretalive.gr

 

περισσότερα
Back to top button