Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Άργος Ορεστικό: Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου σήμανε την έναρξη της εορταστικής περιόδου (φωτογραφίες)

dsc_7627

Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν για ακόμη μια φορά την κεντρική πλατεία της πόλης του Άργους Ορεστικού, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, δίνοντας δυναμικό παρόν στην έναρξη της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, έδωσε το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση, ώστε να φωταγωγηθεί το πανύψηλο δέντρο και ευχήθηκε σε όλον τον κόσμο υγεία, αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία.

Οι μαθητές των σχολείων στόλισαν το δέντρο με τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τους, ενώ η  παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου έψαλλε χριστουγεννιάτικα κάλαντα με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου, παρασύροντας και τους μεγάλους στο εορταστικό πνεύμα. Ευχές στον κόσμο απηύθυναν η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Σωτήρης Αδαμόπουλος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα παιδικά χορευτικά των Συλλόγων του Δήμου, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων στο χορό γύρω από το δέντρο.

dsc_7663 dsc_7592 dsc_7572 dsc_7546 dsc_7522 dsc_7503 dsc_7652

 

 

 

περισσότερα
Back to top button