Ελλάδα

Παντελής Παντελίδης: Ανατροπή! Μηνύσεις από τους γονείς του

pantelidhs1_533_355Μηνύσεις εναντίον συγκεκριμένων προσώπων θα υποβάλλουν μέσα στις επόμενες ημέρες οι γονείς του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη που χάθηκε στο μοιραίο τροχαίο της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso οι γονείς του Παντελή Παντελίδη έχοντας πλέον μια σειρά από στοιχεία στα χέρια τους θα κινηθούν νομικά.

Πρώτα απ’ όλα υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι το κάθισμα του οδηγού ήταν τραβηγμένο μπροστά. Η απόστασή του από τα πεντάλ του οχήματος δεν ήταν παρά μόνο 48 εκατοστά και αυτό λέει πολλά.

Ύστερα και σε ό,τι αφορά στην ταχύτητα του οχήματος η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ισχυρίζεται ότι δεν μπορούσε το όχημα να έχει ταχύτητα άνω των 118 χιλιομέτρων όπως υποστηρίζει η έκθεση, αλλά 80 χιλιόμετρα. Σε διαφορετική περίπτωση το όχημα θα είχε φτάσει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και θα είχαμε θρηνήσει πολλά περισσότερα θύματα.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή παράλληλα έχει στοιχεία που δείχνουν ότι εάν οι μπάρες ήταν στο σωστό ύψος και συντηρημένες κατάλληλα το όχημα δεν θα είχε ανατραπεί, ενώ η κακή τους κατάσταση θα είχε κρατήσει το βάρος, δε θα έσπαζαν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Παντελή Παντελίδη.

newsit.gr

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button