ΑθλητικάΚαστοριά

“Πεντάρες” έφερε η Καστοριά στην Πολυκάρπη (ρεπορτάζ – φωτογραφίες – βίντεο)

Επιβλήθηκε του Ηρακλή με 1-5

Με αυτό το αποτέλεσμα η Καστοριά, διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, κρατώντας την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της και, ταυτόχρονα, “έκλεισε” τα στόματα πολλών, που αμφισβήτησαν την υπεροχή της και την ποιότητα της σαν ομάδα.

Στο α΄ημίχρονο η Καστοριά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κράτησε τον ρυθμό της στο παιχνίδι, καταφέρνοντας να μην δεχθεί κάποια ιδιαίτερη πίεση από τους γηπεδούχους. Απόρροια, μάλιστα, αυτής της πρωτοβουλίας ήταν να προηγηθεί στο σκορ, με την συμπλήρωση του ημίωρου. Συγκεκριμένα στο 30′ ο Tahirllari έκανε κάθετη πάσα στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Damzi δεν μπόρεσε να γίνει κάτοχος της μπάλας, απέκρουσαν προς στιγμή οι αμυντικοί, η μπάλα πήγε στον Astrauskas, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 36΄ο Astrauskas ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και το πέναλτυ που δόθηκε το εκτέλεσε εύστοχα ο Damzi, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του (0-2).

Στην επανάληψη, ενώ η Καστοριά ξεκίνησε ορεξάτα, η μείωση του σκορ σε 1-2, στο 54΄ από τον Στασινόπουλο με φάουλ, από τον χώρο του κέντρου, που αιφνιδίασε τον Κράτσιο, έδωσε ένα δεκάλεπτο πρωτοβουλίας στους γηπεδούχους, χωρίς όμως να μπορέσουν να πετύχουν κάτι καλύτερο.

Στη συνέχεια η Καστοριά “πήρε μπροστά” και σε ένα πεντάλεπτο “καθάρισε” το παιχνίδι. Έτσι στο 65΄ο Μαντζάνας βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή και με σουτ έκανε το 1-3. Στο 66΄ο Γεωργούλης, εκμεταλλευόμενος την κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Παπαϊωάννου, έκανε, με σουτ το 1-4. Στο 70΄ο Μαντζάνας έβγαλε, με μεγάλη και ωραία πάσα, τον Tahirllari σε θέση βολής, ο οποίος με σουτ έκανε το 1-5, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Φωτιάδη Φ. και των βοηθών του κ.κ. Σταγγόλη Χ. και Αρμένη Ε., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ: Παπαϊωάννου, Τραϊανός, Μπούρκας Γ. (42΄Τερέζιου), Παπαθανασίου, Γκόνος (45΄Τσαρνέλας), Μήλιος, Σίμος, Νικολόπουλος, Στασινόπουλος, Τσιμόπουλος, Αμπαρτζής (75΄Μόσχος)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Γεωργούλης, Νίνος (72΄Τσόπρας), Νέδος, Αντωνιάδης, Λαδάς, Damzi, Σιδέρης (50΄Τσίπη), Tahirllari (76΄Χασάι), Astrauskas, Μαντζάνας

Φωτογραφίες – βίντεο: Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ

agsk-kastoria.blogspot.gr

 

περισσότερα
Back to top button