ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Παναργειακός – Γράμμος Μαυροχωρίου 1-2 (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

 Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, αποτιμώντας με τον τρόπο αυτό φόρο τιμής στα θύματα του τραγικού αεροπορικού δυστυχήματος

Την ήττα γνώρισε ο Παναργειακός στον εντός έδρας αγώνα που έδωσε το Σάββατο 03/12 στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. αγωνιζόμενος κόντρα στην ομάδα του Μαυροχωρίου.
Ο Παναργειακός έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος στο σκορ με 1-0 ωστόσο στην επανάληψη δέχτηκε δύο γκολ απ’ την ομάδα του Μαυρόβου.
Το σκορ αναταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα του αγώνα.
   Ο Παναργειακός παρατάχθηκε αρχικά με τους Τοτονίδη κάτω απ’ τα δοκάρια, Δινάδη, Χότζα Π., Σιανή, Μήλιο Χ., Μπεκίρη, Ιωαννίδη, Μήλιο Π., Βρέστα, Χρήστου και Γαιτανάκη. Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Ιωάννου, Αντωνιάδης και Χότζα Μ. Το γκολ για τον Παναργειακό πέτυχε ο Γαιτανάκης στο 25ο λεπτό.
   Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ενός λεπτού σιγή, αποτιμώντας με τον τρόπο αυτό φόρο τιμής στα θύματα του τραγικού αεροπορικού δυστυχήματος που συνέβη πρόσφατα στο έδαφος της Κεντρικής Κολομβίας και είχε ως συνέπεια τον θάνατο 22 ποδοσφαιριστών της βραζιλιάνικης ομάδας Σαπεκοένσε και συνολικά 71 ατόμων.

panargiakosfc.gr

 

περισσότερα
Back to top button