ΓούναΕλλάδαΚαστοριά

Σε νέα φιλανθρωπική εκδήλωση χορηγός η Ελεονώρα Παπαδοπούλου (σειρά φωτογραφιών)

 

“Εκδήλωση προσφοράς στην Ογκολογική & Νεφρολογική Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης”

resized 15204152 10209288398979719 694565640 o

Έλενα Αναστασίου εκ των χορηγών ΗΕLLO Advertising, Ανδρέας Νικάκης, Λήδα Παπαδοπούλου

 

«Mόνο με την καρδιά βλέπεις καλά…την ουσία δεν τη βλέπουν τα μάτια» , ήταν το σύνθημα της εκδήλωσης που διοργάνωσε πρόσφατα με επιτυχία το Σωματείο “Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο THE MET.

resized IMG 5435

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλόνικης» Αμαλία Μπέκια, Μίνα Χρηστίδου, Βέτα Καμαρινού, Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος), Μπέρτα Οικονόμου, Χριστίνα Καρακασίδου, Άννα Ανανιάδου, Μαρία Λαγομάτη

 

Ο στόχος της εκδήλωσης άγγιξε τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και τους χορηγούς, αφού ήταν η συλλογή χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών της Ογκολογικής και Νεφρολογικής Κλινικής Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης.

resized IMG 5547

Μαρία Τζίκα, εκ των χορηγών ELVIAL

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου, σε συγκινητική ατμόσφαιρα, η πρόεδρος του Δ.Σ. Έφη Πεϊτσίνη, μίλησε για την δύναμη της προσφοράς και ευχαρίστησε το κοινό και τους χορηγούς για την παρουσία και υποστήριξή τους. Στη συνέχεια σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν o κ. Φώτης Παπαχρήστου (Καθηγητής της Παιδονεφρολογικής Κλινικής Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης), ο κ. Δημήτριος Κολιούσκας (Διευθυντής της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης) και η αγαπημένη παρουσιάστρια κ. Σίσσυ Χρηστίδου. Αξίζει να αναφερθεί πως την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους νέοι άνθρωποι, οι οποίοι έδειξαν την ευαισθησία τους και την αγάπη τους για τις «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης».

resized IMG 5561

Βέτα Καμαρινού (μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλόνικης»), Αλεξία Καμαρινού, Θεοδώρα Γιαγκουδή, Μαρία Καμαρινού

 

Την βραδιά έντυσε μουσικά η μοναδική ερμηνεύτρια Ευρυδίκη, η οποία μας ταξίδεψε στις γειτονιές του κόσμου μέσα από αγαπημένες μελωδίες σπουδαίων ερμηνευτών.

resized IMG 5592

Γιάννα Παντελιάδου, Λίτσα Ευσταθιάδου εκ των χορηγών COCO-MAT

 

Πολύτιμη ήταν η υποστήριξη της εκδήλωσης από τους χορηγούς με πρώτη την βιομηχανία επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου ELVIAL, την κλινική αισθητικής ιατρικής Smartlipo – Ψηφίδης, την EFD PAPADOPOULOS FURS, την ψαροταβέρνα Christofer, το ηλεκτρονικό κατάστημα pakketo.com, το τεχνικό γραφείο Σαμαράς και Συνεργάτες, τον Όμιλο Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης, την ΚΥΑΝΑ, την εταιρία xoulogis, Το Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, την COCOMAT, τα υποδήματα NAK, το Arte, την εταιρία Novacert για τα κρασιά που μας προσέφερε, το Sugar Angel, το «μη με Λησμόνει» για τον στολισμό, την hello advertising και το υπογραφείο Diakakis.

resized IMG 5608

Νούλη Χατζηανδρέου, , Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης»)

 

Χορηγοί επικοινωνίας, o Ερωτικός fm 94.8, το Δημοσιογραφικό συγκρότημα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και makthes.gr, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, το διαδικτυακό portal

Οra. Θεσσαλονίκη, την voria.gr, το Livemedia, την ραδιοφωνική εκπομπή Focus Family, τον VFM 91,1, το Ladys Note και το e-charity.

resized IMG 5636

Αλίκη Μπουλούμπα εκ των χορηγών Christofer, Λήδα Παπαδοπούλου, Χριστόφορος Ιωαννίδης εκ των χορηγών Christofer

 

Οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης ιδρύθηκαν το Νοέμβριο του 2003 και αποτελούν τμήμα της παγκόσμιας μη κυβερνητικής οργάνωσης της οποίας η μητρική εδρεύει στη Ρόδο από το 2001. Στόχος της είναι, η απάλειψη του ανθρώπινου πόνου, η προώθηση της ειρήνης, η αλληλεγγύη στους μη αναπτυγμένους λαούς, η προστασία των παιδιών, των γυναικείων δικαιωμάτων καθώς και του περιβάλλοντος, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.

resized IMG 5691

Ελεονώρα Παπαδοπούλου, εκ των χορηγών EFD PAPADOPOULOS FURS

 

resized IMG 5704

Δημήτρης Κολιούσκας (Διευθυντής της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης), Φώτης Παπαχρήστου (Καθηγητής της Παιδονεφρολογικής Κλινικής Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης)

 

resized IMG 5735

Γιάννης Χρηστίδης, Μίνα Χρηστίδου, Σίσσυ Χρηστίδου

 

resized IMG 5746

Χριστίνα Καρακασίδου, Βέτα Καμαρινού, Σίσσυ Χρηστίδου, Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης»)

 

resized IMG 5767

Σίσσυ Χρηστίδου, Ευρυδίκη

 

resized IMG 5960

Dr. Δήμος Ψηφίδης εκ των χορηγών Smartlipo, Αγγελική Μεϊμάρη εκ των χορηγών Sugar Angel, Γιάννης Βασιλειάδης εκ των χορηγών ΚΥΑΝΝΑ

 

atticanews.gr

περισσότερα
Back to top button