ΕλλάδαΚαστοριά

H Μαρία Αντωνίου στην τελετή επίδοσης Αριστείου της Αλίκης Περωττή-Κωνσταντοπούλου

perotti-6“Στην τελετή επίδοσης Αριστείου στην μεγάλη ευεργέτιδα Αλίκη Περωττή Κωνσταντοπούλου, η Μαρία Αντωνίου ως εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ”

Στην τελετή προς τιμή της Μεγάλης Εθνικής Ευεργέτιδας Αλίκης Περωττή Κωνσταντοπούλου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, παρέστη η Μαρία Αντωνίου, Αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Γυναικών Θεσσαλονίκης-Μακεδονίας «εν Αθήναις», επιδόθηκε Αριστείο στην κα Αλίκη Περωττή Κωνσταντοπούλου, ως ένδειξη αναγνώρισης, σεβασμού και εκτίμησης του μεγάλου έργου της στην Υγεία και στην Παιδεία.

Η Μαρία Αντωνίου είχε σύντομη συζήτηση με την κα Περωττή, την οποία συνεχάρη θερμά για το πλούσιο φιλανθρωπικό της έργο, ενώ παράλληλα είχε, την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς από τους παρευρισκομένους, μεταξύ των οποίων ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οι τ. Υπουργοί Χρήστος Φώλιας και Αθανάσιος Τσαυτάρης και ο εφοπλιστής Παναγιώτης Τσάκος.

perotti-1 perotti-2 perotti-3 perotti-4 perotti-5

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button